• maltepe de bulunan bir mobilya mağazası. evlenirken mobilya arayan zavallı türk gencinin derdine derman olabilir kesinlikle. eğer modoko, maltepe mobilya gibi yerlerde bir kanepeye 22.000 , bir orta sehpaya 9000 euro veremem diyorsanız baya iyi bir seçim olabilir. 2 ay mobilyacı mobilyacı dolaşıp çeşitli sinir harpleri geçirdikten sonra gayet güzel son model mobilyaları gayet de uygun fiyata aldık. kesinlikle öneriyorum.
    dahası bunun burası siyah olsun, burası bele olsun burası da bele bele olsun gibi tüm isteklerinizi fiyat farkı da olmadan karşılıyorlar. cillop gibi mekan özetle.

    edit: ve bu yazdıklarım adeta götümde patladı sözlük. mal gibi çıktı burası. verilen sipariş eksik, yalan yanlış ve hasarlı geldi. hala uğraşıyoruz. fiyatı filan iyi,çok güleryüzlüler, hallederiz abicim modundalar diye kanmayın, zona çıkardılar sırtımda resmen.
  • internet adresi http://engince.com.tr/ olan mobilya firması..

    beylikdüzü, maltepe, modoko, pendik ve üsküdar'da mağazaları bulunmakta..

    kısa süre önce çekmeköy taşdelen'de de bir mağazası açıldı, ancak internet sayfalarında yer almıyor..
  • mobilyalar göze hoş geliyor mağazada diğer mobilyacılardan hemen ayrılıyor özellikle koltuk takımlarında ama benden size tavsiye beğendiğiniz seyi teşhirden alın.
    öylede yaparız,böylede hallederiz olaylarına kesin girmeyin sonucu hüsran olur. hele özel sipariş olayına hiç girmeyinaylarca mobilyasız kalabilirsiniz ve müsteri temsilcisi ile binbir sinir harbi yaşarsınız.
  • maltepe e-5 şubesine girenin aklını sikeyim. kendimden başladım evet.
  • kesinlikle uzak durulması gereken mağaza. şöyle ki;

    adamlardan aldığınız ürün üretim aşamasında güvelenmiş olabilir. bu durumu anlama şansınız yok. aradan geçen zamanla birlikte sorun baş gösterdiği zaman aaa bu garanti kapsamı dışında gibi saçma sapan açıklamalar yapabilirler.

    sizin yaptığınız mobilyanın tahtasını sikeyim.
  • mobilya çeşitlerinin bolluğu ve şık görünümü ile "modoko'dan ne farkı var hem çok ucuz hem kaliteli" düşüncesine sevk eder ve memnuniyetle sipariş verdirir burası. amma velakin öyle değildir. biz kurumsalız havaları iş teslimata gelince söner gider. 1 ay teslimat süresi verip teslimat günü arayıp "istediğiniz renk kumaş yok" derler, "2 hafta sonra teslim edelim". mahalle mobilyacısından alsan yaşamayacağın sorunlar yaşatırlar. bi de utanmadan "çeyiz alanlar daha önemli bi düşünsenize derler". banane be diğer müşterilerinden, mobilya mi alıyorum amme hizmeti mi yapıyorum belli değil.

    şurada hakkında yazılanları okumadan gittiğim için esas mal benim ya. çakallık peşinde saçma sapan bir firma.
  • öncesinden sorup komple mobilya aldığımız yer.
    ne zaman gelecek sorusunda anlaştığınız an sıkıntı yaşatmayan firma.
    ürünleri güzel ve şık. bir çok bilindik markaya göre çeşitlilik arz ediyor.
    biraz da tabiki kısmet
  • annemgiller yeni taşınacağımız evde benim odama burdan karyola ve yatak aldılar. sonradan sitelerine girip baktığımda ürün hakikaten güzel görünüyordu, sanırım çekimleri işinde oldukça profesyonel birine yaptırıyorlar. neyse efendim, ürünler geldi daha eve taşınmadılar bu arada annem ertesi gün eve gidince bir de ne görsün bizim karyola yan yatmış, evet bildiğin bi tarafı havada ötesi yerlen bir olmuş. o gün de salon takımını kurmak için başka bir firmadan elemanlar geldi onlara gösterdik nedir nasıl hallolur diye. bu ürün daha adam olmaz dediler kısaca biz de bunun üzerine firmayı aradık, uzun uzun konuşmalar, yarın sabah geleceğiz deyip akşama doğru gelmeler vs. adamların en son dedikleri şey çok iyiydi ama: "ama siz bunu üstüne çıkmışsınız o da boşluğa gelmiş kırılmış" e idrak yeteneği sınırlı arkadaşım ben diyorum ki sana daha eve taşınmadık bile üstüne çıkmak da ne demek. öte yandan yatak lan bu nası kullanacam ben bunu üstüne çıkmadan. belki yeri gelecek hayvan gibi sevişecem üstünde, tam o esnada çottaaannnaaaak diye bi sesle mi orgazm olmamızı bekliyorsun nedir yani... velhasıl kelam adamlar tamam değiştiririz falan dediler ama anladığım kadarıyla kırılan suntanın yerine yeni bir plaka getirip monte edecekler sonra yüzümüze bakıp içten içe söverekten defolup gidecekler...
  • yazılan edilenlere bakmadan koltuk satın aldığım mobilyacı. kriz daha koltuk teslim edilmeden başladı, bakalım başımıza neler gelecek...

    edit: hata tamamen eft yapmayı beceremeyen bankalardan kaynaklıymış. koltuk şimdilik şukela. günün birinde çatlayıp patlarsa güncelleme yapacağım.
  • düğün öncesi gömdüm buraya parayı, bakalım benide mağdur edecekler mi ?

    rezalet başlığı hazır olsun :)
hesabın var mı? giriş yap