• bu mevzu yüzünden, konuyu ifşa eden yazar uçurulmamalıdır.

    uçurulması gereken, bu iğrenç ifadelerin sahibi olandır. çünkü bunun yaptığı tck 216 kapsamındadır.
  • son derece haklı bir ifşadır.
  • açık ve net sapkındır, sapıktır. mastürbasyon yaparken ya kız kardeşini ya kuzenini düşünüyordur.
  • bu iğrenç mesajı atan yazara anlatmak istediğim bir hikaye var. bir alevi dedesi anlatmıştı bana da.

    bahsettiğim dede'ye çevresinden biri "siz mum söndü yapıyormuşsunuz doğru mu?" diye sormuş. dede de en tatlı haliyle "evet yapıyoruz" demiş. soran kişi alaycı bir şekilde gülmüş ve "ben de gelebilir miyim bir gün" demiş. dede de "tabii ki gelebilirsin ama eşini de getirmen gerekiyor" demiş. adam tabii dumur olmuş, suratı pancara benzemiş ve düşündüğünün nasıl iğrenç bir şey olduğunu bu şekilde anlayabilmiş.

    yani sevgili quantumfluctuations, sana, bana öğretilen alevi hoşgörüsüyle yaklaşıyorum ve diyorum ki, azıcık mantıklı düşün. sana anlatılmış bu saçma sapan "mum söndü" yalanının ne kadar iğrenç, ne kadar gerçekten ve insandan uzak bir şey olduğunu azıcık düşünürsen anlayabilirsin. böylece sen kendin için küçük, insanlık için büyük bir uyanışı gerçekleştirmiş olursun. biz de aleviler olarak bir kişiyi daha aydınlatmış oluruz.
  • derdo derdo derdo tu çiko derdo
    bu aptalların derdi ney cidden anlamadım.

    allahım kurban olayım sana da şu minnak beyinlere akıl fikir versin.
    versin
    valla billahi versin ya

    hekko hekko
    hekko hekko
    bepo bepo bepo
    derdo tu çiko
    derdo tu çikoo

    her gün yeni bir alevi başlığında fantezilerini hayal dünyasını filan anlatıyor.
    hayır parası neyse verelim de sussun
    netice de iki kuruş para alınca havlamayı kesen tipler bunlar parasını alınca susar.

    valla parasını ben vericem .yeter ki sus ya!
    bir de kadınlara dırdırcı derler..
    sözlük erkekleri bin milyon kere kadınların önüne geçmiş
    haberleri yok

    bepo bepo biraz sus ma ben ne diyem sana artık
    a!

    ------

    o pis sözlük ağızlarınıza 'alevi kızlarının ' adını da almayın
    alevi kızları da bu pisliklerin elinden su içmektense susuz kalır daha iyi.
    bunu da en çok bu pislerin bilmesi normal tabii
    hadsiz cahil faşolar
    pis faşistler!
  • sikilesi yazar.
    biri de eski sevgilisini örnek göstermiş, belli hala unutamamış kızı, he dese koşacak mal adam ona da eliyle mutluluklar diliyorum.
  • sahsen bu tarz mesajlarin ifsa edilmesini dogru buluyorum. cunku bu sekilde iftira ve nefret mesaji atan yazarlar muhtemelen bunu baskalarina da yapiyorlar (bana da bir kac degisik denk geldi bu kadar agir olmasa da ustu kapali imalarda bulundu bazilari) ve bunu aliskanlik haline getirmisler. aklinca kendi kafalarindaki imaji yaymaya calisiyorlar. bu nedenle ifsa edilip lanetlenmesi gereken yazar dir.
    mesajin ifsa edilmesi eziklik ve polemik yaratma cabasi falan degildir kanimca. herkes kimin ne oldugunu gorsun faaliyeti olabilir ancak.
    haa umrunda degildir bazi yazarlarin, ve rahatsiz olmuyordur bazi yazarlar boyle (insan diyemeyecegim) terliksi hayvanlarla bir arada yasamaktan ve entel sohbetlere girmekten, o da onun ne kadar insanliga duyarli oldugunu gosterir.
  • sünnilerde kuzen evliliği olmadığını sanan salakları da göstermiştir.
  • (bkz: tabi lan manyak mısın)

    neyse şu gerzek daha önce de sağa sola çok saçmalayıp, işid götü yalayıp, orada çok tepki çekince o bölgedeki tüm entriylerini silip gitmiş bir tip adını görünce hatırladım. arada saçma sapan entryler girip çok tepki çekince silip silip yazdığını da çok gördüm orada da bu kadar küfretmese de saçmalaması bol bir zevattır kendisi. ha bu arada tüm cinsel sapılıkları müslümanların üstüne atmak istemesek bile imamın kardeşi ile birlik bacısını sikip attığı ülkede, işid'in seks cihadına adam topladığı coğrafyada daha aleviler için böyle gerizkalı bir durum henüz yok ortalıkta. kaldı ki gerzeğin biri kuzenleri falan katmış araya bu gerzeğe de para/mal başkasına gitmesin diye kuzenlerin evlendirildiği ülkede olduğumuzu hatırlatır, hala bu gibi 2.nesil akraba evliliklerin bu ülkede çok görüldüğünü hatırlatırım. bu gibi bir durum alevi toplumu içinde olduğu zaman o kişinin düşkün ilan edilip toplumdan dışlanıp, yüzüne bile bakılmayacağını bilmediğinizden oluyor bu gerizekalılık adım gibi biliyorum bak.
hesabın var mı? giriş yap