• uganda sehri. entebbe baskini sayesinde tum dunyada taninmistir.
  • ugandanın eski başkenti.
  • uganda nin tek uluslararasi havaalaninin bulundugu, baskent kampala nın 30 km yakinindaki kentimsi yerlesim birimi.
  • thy 2010'da ucmaya baslayacak buraya.
  • national park tadında bir hayvanat bahçesi var burada. aynı zamanda bu çakma şehir lake victoria'nın dibinde olduğu için havaalanlarını da gölün bittiği noktaya adacık şehrinde kurmuşlardır. landing uyarısı verildiği andan itibaren oceanic flight uçuşu tadında denize indiğinizi sanırsınız. zira lake victoria dünyanın en büyük ikinci gölüdür. komşuları tanzanya kenya da bu gölden nasiplenirler. balıkcılıktır, deniz taşımalıcılığıdır. etc... göl'den çıkan balıkları tarih öncesi balıkları andırır. ice age'deki su altı canlıları gibi sırt derileri kemikli ve bir boka benzemez bu balıklar görüntü olarak. tatları nispeten iyidir. rakı ile bile içilmez. öyle dandik.

    thy uçuşları haziran 13-14 gibi entebbe baglantılı tanzanya uçuşu olarak planlanmıştır. ara parkur niyetine doldur boşalt yapacaklar entebbe'de. thy'nin bu rotada esas destination'u tanzania - dar es salaam'dir.

    tarihi entebbe baskının olduğu yerdir. un' uçakları da buraya iner fakat onların apronları bıraz kenarda kalır. antonovlar sığmıyor zira.
  • zamanın neredeyse ilerlemediği bir küçük şehircik. taksiciler hariç insanları iyi. galiba taksiciler çoğu yerde aynı. şehirde lake victoria hotel var . dört yıldızlı kalınabilir, güzel bir hotel. yalnız çalışanları telaşa mahal yok işler yetişir felsefesinde çalıştıkları için az bucuk daralıp bazen bir şeyi kalkıp kendiniz almak ya da yapmak isteyebiliyorsunuz. halk fakir fakat insanların da pek çalışkan olduğu söylenemez. bir amaçları olmadan sadece yaşıyor gibiler. herkeste bir uyuşukluk var. belki her şey o yüzden bu kadar yavaş. zaman da buna ayak uydurmuş sanırım. victoria gölü çok güzel. sinek böcek vs. bilinenin aksine yok. yanımda götürdüğüm off u sadece ilk gün tedbir amaçlı kullandım. kendini bir yerlere vurup huzur bulmak, düşünmek isteyenler için ideal. zamandan bol bir şey yok.
  • havaalaninin uclu kodu ebb olan sehirdir.
  • 7 days in entebbe isimli filmin bazı ülkelerde vizyona girş ismi, ayrıca.
hesabın var mı? giriş yap