• gireceği entrynin sol frame de yeterli süre duramadan kaybolabileceğini düşünen sözlük yazarının, prim yapacağını düşündüğü başlıkları açarken, 00:00 öncesi dakikaları tercih etmeyerek, fikrini aktarma isteğini gece yarısı sonrasına ötelemesidir. zamanı geldiğinde, bana bu temiz sol frame i açtığın için teşekkür ederim, diyerek sözlüğüne nakışını işler yazar, başlığının farkedilmesini ümit ederek.
  • (bkz: budur) *
  • özellikle saatler 00.00'ı göstermeden önce popüler olmuş bir başlıkla ilgili entry yazılacaksa ve gece yarısına yarım saatten az bir süre kalmışsa, illa ki sürenin sıfırlanmasını bekleyeceksin. niye? tam 00.00'da yaz ki, ertesi gün yazılan her yeni entry'de en üstte sen ol, ilk sen ol, önce seni okusunlar. bir entry'nin yazımının tamamlandığı ve herkesin görmesi için 'yolla' tuşuna 00.00'da basmak için kasılması pek çok yazar tarafından kullanılan, popüler bir gündemde kalma yoludur. bu gece de birçok örneğini gördük. pek fazla sırıtıyor. ha, illa yapacaksanız benim gibi yapın, geçen gün öyle bir entry girdim ki, saati bile gözükmüyor o derece.
  • günün ilk entry'leri listesine girmek amacı içermediği sürece normaldir.. hatta olması gerekendir.

    o listeye girme çabası kötü addedilebilir, gerçi bana göre o da kötü değildir ama olsun, tartışmayayım. yok eğer amaç sadece bi gün sonrasını bekleyip gün boyunca entry'nin okunma sayısını arttırmaksa bunun kötü sayılabilecek hiç bi tarafını görmüyorum. okunma derdimiz yoksa niye yazıyoruz ki zaten. yazdığı şey okunsun diye çabalayan adam zaten yazma sebebine uygun davranmaktadır. kimse yazdıklarımı okumasın diyen, ya da okunup okunmamayı umursamayan adam -bu cool sayılan denyo bi tavırdır bana göre mesela- zaten niye yazıyor ki ilk başta..
  • gmt +2 dışındaki bir zaman diliminde bulunanlar için pek birşey ifade etmez.
  • farkında olmadan içine büştüğüm durum. şaka lan, farkındayımdır ben herşeyin. istatistikte ''bugün girdiği entry'' sayısını yükseltmek için bekledim.
  • bunu ölmüş birinin arkasından prim toplama amaçlı yapanlar var. söyleyeceklerin ölmüş kişi hakkında ortalıkta dolaşan dedikodular hakkında olsa veya herhangi bir bilgi içerse haklıdır derim ama bir kişi yaşadığı duygusallığı! yazmak için niye 10-12 saat bekler?
hesabın var mı? giriş yap