43 entry daha
  • o yaştaki kız parasızıktan intihar etmez. şu olayın bokunu çikarmayin artik. salak mısıniz? hangimiz ögrenciyken aç kalmadık, parasızlıktan sıkıntıya düşmedik. hangimiz intihari düşündük peki bu yüzden?

    bakın genç bir kızın egosu tatmin edilmeye ihtiyaç duyar. sen etrafindaki süslü bebekleri görüp, her gün instagramda övülup idealize edilen aşık olunasi güzel kadın profili gözüne sokulup sokulup da dm kutuna gelen "ayni ozurlulere benziyon çok çirkinsin" mesajına aldırmamazlik edemezsin. en fazla 20 yaşındaki bir genç kızdan bahsediyoruz kolay değil amk dış görünüşün yüzüne bu kadar dışlanmak. siber zorbalığı geçtim bu kizcağız reelde kim bilir nelerle karşılaştı da artik canina tak etti. siz daha avutun kendinizi devletin ihmali yüzünden kız canina kiydi nerde bu sosyal devlet diye.

    bu kız toplumun sığ zihniyeti yüzünden canına kıydi be hey saman kafalilar. senin benim onun yüzünden öldürdü kendini. halbuki insana iç güzelliği için kıymet versek, hadi vermiyor muyuz hiç olmazsa çenemizi tutup karşimızdakine saygi ile yaklaşmayi öğrenebilsek bunların hiçbiri olmayacaktı.

    olayı maddiyata baglamak devlete sallamak burda en kolayı. ama kızı hiç tanımadığım halde kalıbımı basıyorum ki bu kiz parasızlıktan falan intihar etmedi. kimse de kendine toz kondurmuyor amk.

    edit : bu demek değildir ki parasizliktan intihar eden kimse yok. hayir tabii ki var. çocuğuna pantolon alamayan, bebeğinin ilaç parasını denkleştiremeyen, işsizlikten bunalan bu yüzden canına kıyan yüz binler var. ama sibelcik bunlardan biri değil. ıntihar böyle bir şey değil. bir üniversite öğrencisinin parasız kaldı diye yapacağı bir olay değil.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap