27057 entry daha
  • seks nasıl yapılır?
    bu sorunun cevabını öğrenmek, sadece ufku değil zevki de 2 katına çıkaracaktır. ekşi sözlük seksoloğu falan değilim, sadece araştırmalarımı, yaşadıklarımı*, hissettiklerimi, "bana göreleri" sizlerle paylaşmak isterim.

    öncelikle onu bir indir, toparlanmana gerek yok. sakin ol, heyecanlanma. biraz uzun bir entry olacak. ben uzun entry okuyamam diyenlerin yapması gerekenlerin özeti. fazlası var eksiği yok*

    gerçi, uzun entry'leri okumaya üşenmek başlığına entry girenlerin favoriledikleri entry'leri görüyoruz; "penis büyütme teknikleri, vajina daraltma teknikleri" ile alakalı 4 sayfa entry'i okumuşlar. he, ihtiyaç diyorsanız, haklısınız.

    neyse neyse. seks başlıklarına yazmayıp buraya yazmamın sebebini açıklayayım; seks başlıklarında herkes düzgün sevişiyor, kadınları kocaman memeye, kalçaya; erkekleri kocaman pipiye sahip insanlar. onlara bunu anlatıp, hakaret etmek istemem(!).

    burası öyle mi? burada, insanların ellerinde sadece kocaman beyinleri var. bilim, astroloji, kuantum, endüstri 4.0, sanat, toprak, felsefe falan konuşuyorlar. daha neler neler. işte arada bir sürpriz yapıp böyle hayatın içinden entry girmek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.*

    önemli olan bilgiyi paylaşmak değil, ihtiyaç olunduğu yerde paylaşmak. her bilgi, ihtiyaçtır. eee? neyse bu savımızı da kendi kendime tükettikten sonra konuya geçebilirim.

    bu kadar boş yapıp, beklememin sebebi seks kelimesini duyup otomatik olarak kalkan şeylerini indirenleri bekliyor olmam. asıl onlara anlatmak gerekiyor.
    hadi, gelin artık!
    buraya gelin yani.
    yani yazıyı okumaya devam edin.

    evet, kanlarımız normal hale geldiyse konumuza geçebiliriz. adım adım gidiyoruz. sekste önemli olan; ne kalın bir penis, ne uzun git-gel. bu ikisi de değildir. önemli olan ruhtur.

    bu sözü duymuşsunuzdur ama ne bileyim o an, beyniniz başka yerde olabilir belki unutmuşsunuzdur. hatırlatmakta fayda var;
    "sevişme, akşam yemeğinde başlar"

    iyi bir seks için gerekenler;
    1- çiftler birbirinden hoşlanacak. (yani seks isteyecek her ikisi de. bakınız, burası çok önemli)

    2- rahat bir zaman diliminde olacak. tabii, ayaküstü yapılan sekslerin hazzı ayrıdır, biliyoruz da... boşverin yani, dediğim gibi bu "faaliyeti" hakkını vererek, her iki tarafın da seksin olağanüstülüğünü görmesi için yazıyorum. amma süslü laflar ettim. neyse devam.

    3- kondom. tabii vazektomi operasyonu geçirmediyseniz ya da baba olmak istiyorum derseniz kullanmayın. " ya kardeşim ben hemen çıkarırım, sen rahat ol, devam et bakıyım anlatmaya"diyerek pipisinin boynunu sıkan güzel kardeşlerim, siz de haklısınız ama bunu neden okuyorsunuz ki? zaten patır patır makineli tüfek gibi sevişiyorsunuz, pardon sikiyorsunuz(!)

    kondom konusunu hemen kapatmak istemiyorum. sevişirken prezervatif kullanmayı reddeden erkek başlığına yazan kadın entry'leri görüp; "abii, kondom kullanmayacağım, bineceğim sırtına, vuracağım. ah, uh ettireceğim. onu yapacağım, bunu yapacağım. beni de buraya yazacaklar" deyip sakın ola ki gaza gelmeyin!

    size, daha 27 yaşında pırıl pırıl bir kadının "hıv virüsü şüphesi" sebebiyle, kapı kapı doktor dolaşıp; hastane kapılarında "tek başına" yatmasını anlatsam emin olun bu kondomu, sadece bir sperm katili olarak görmezsiniz. caniler sizi(!)

    kadınlar size de sesleniyorum! "içime plastik girmesin" derseniz;bakınız, başınıza bu konuyla alakalı aksi bir şey geldiğinde üstte yazdığım "tek başına" olayı sizi de bulabilir ki bulacaktır da! tekrar hatırlatmakta fayda var; böyle bir olayda sizinle bu "faaliyeti" yapan erkeğe ulaşmak, şu anki malum adama ulaşmak gibi bir şey. bundan emin olunuz.

    4-saygı. o bölgeleriniz temiz olmalı, pis olmamalı. karşısındaki insana bu seks duygusunu vermeye yemin etmiş bir insansanız bu saygı olayını çok önemseyin. kadınım benim, sert sever diyerek sakın ola ki kadının kafasını duvara falan vurmayın! siz dediklerimi yapın, o kendi kendine yapar bunu. neyse anladınız beni.

    eveet gelelim, fasulyenin faydalarına... ; tam bir protein deposu olan fasulye a, b9 ve c vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri .... anlatmak istiyordum da entry pipimizden uzun olmasın, konu zaten karışık.

    giriş;
    sakın, sevişme başlatıcı salak diyaloglar başlığındaki entry'leri ezberleyip uygulamaya çalışmayın. sakın sakın sakın!

    bir arkadaşım yapmış bunu;
    "acaba, bu kanepe ikimizi de taşır mi?" demiş, sonuç; umulduğu gibi olmamış. bunu yapanın arkadaşım olduğunu söylemiştim değil mi?

    oturuyorsunuz ya, hafiften saçından kavrayıp kafasını duvara... dur dur lan! böyle değil. saçlarına hafifçe dokunun. o saçlara hafifçe dokunmak öyle bir şeydir ki, bir anda italyan savunmasını alt üst edersiniz, o saç sokrates olsa, anında savunmasını çürütürdünüz. öyle bir şey ki; o saça hafifçe dokunmak... tüm her şeyin anahtarı. evrenin anahtarı!

    neyse. sonrasında, kadının saçlarına iyice dokunun ve hafifçe kendinize çekin. saç diplerine parmaklarınızla dokunun. kepek varsa kaybolun. şaka şaka, kepek de olmasın ama, saygı dedik.

    hafifçe öpmeye başlayın. ellerini öpün, kulaklarını öpün, burnunu öpün. ne bileyim, göz kapaklarını öpün falan. ufak ufak "öpücükler kondurun". ardından dudağını öpmeye başlayabilirsiniz. ara ara iltifat etmeyi de unutmayın. bir öpücük bir iltifat.

    sakın ola ki göğüslerini, vajinasını hemen yalamaya başlamayın veya pipinizi çıkarıp al bunu demeyin! o bölgelere az sonra geçeceğiz, az sabırlı olun.

    sakin sakin öpücükler verin. tüm bunlar olurken de yavaş yavaş soyunun. nereyi öpmeye başladıysanız ilk önce orayı çıkartın. yani elbisesini, tişörtünü falan. her şeyi pat diye çıkarmayın.

    uzunca bir ön sevişme geçirmeye gayret edin. bu sayede penisiniz iyice sertleşeceği ve içindeki damarların da genleşeceği için erken boşalma gibi bir dertle karşı karşıya kalmazsınız.

    bakınız, erken boşalma konusunu nasıl da hallettik? yok, sabri'nin koşusunu hayal et, yok malum adamı hayal et, yok muharrem ince'nin seçim gecesi nerede olduğunu düşün falan eh yavrum, eh.

    göğüsleri yalamayın arkadaşlar, avuçlayın. arkadan avuçlayın, böyle ucuna kadar avucunuzu sıkın. yalama işini başka yere saklayın.* he, öpücük kondurun, ucunu ısırın mesela. böyle hart diye ısırmayın. her şey hafif, lütfen.

    vajinaya oral seks kısmına geldik.
    " ben, yalamam; yalattırırım koçuuuum" diyen barzoları nasıl kovsam diye düşünüyorum da... nasıl kovsak ki? hadi kış kış... gittiler herhalde. devam edelim.

    vajinaya direkt inmeyin. bacakları öpe öpe, kasıklara üfleye üfleye ineceğiz. bir yandan da boş elimizle göğüsleri avuçlayacağız. bunları unutmayın. vajinaya indiğimizde dediklerimi yapmanız durumunda bir ıslaklıkla karşılaşacağız. önce hafif hafif öpmeye başlayın. yanaklarını falan öpün. yani vajinanın.

    klitorisi yalamaya başlayacağız. en önemli kısım burası. klitoris, ters "v" harfi şeklinde olan yapının en üstündeki ufak düğme gibi olan kısımdır. aynı zamanda da gelişmemiş bir penistir. burayı yalarken, dili sağa sola değil; dişlere değdirerek aşağı yukarı sallayacağız. bu sırada kasıklarına da dönüp oraları da yalayacağız. hafif hafif.

    bu işlem, kadının orgazm süresine göre uzatılabilir, kısaltılabilir ama önemli olan kadının bu esnada hiçbir şeyi düşünmeyip bulutlarda bir seyahate çıkması.

    sakın ola ki orgazm olmasın kadın. yavaş yavaş... baktınız titremeye başladı hemen soğutma hareketleri yapın. çıkın dudaklarını öpün, boynunu öpün falan.

    vajina oral seksin en püf noktası; sürenin iyi ayarlanmasıdır. bunu da siz kadına göre ayarlayacaksınız. isterseniz 1 saat sürdürün, isterseniz 20 dakika. ama en az 15-20 dakika vajinaya oral seks yapın.

    aynı oral seksi siz ondan isteyin. eğer yapmak istemiyorsa zorlamayın ama siz bunları yapınca eminim ki karşılığını kat kat alacaksınız. bununla birlikte siz yine de karşılık beklemeden yapın bazı şeyleri*

    gelişme;
    evet, deli gibi bir hale bürünmeye başladınız. artık birleşme kısmına geçebiliriz. bir sürü pozisyon var. say say bitmez. ama, size daha kolay bir pozisyon önereceğim. pozisyonu siz ayarlayın yine de ama bu pozisyonu (+18) da kullanın. hem yormaz, hem de iyi bir performans sergiletir.

    bacaklarınızı uzatıp oturun yatağa. onun bacaklarını, kendi omzunuza alın. oradan girin. hemen şak diye girmeyin ama, yavaş yavaş. gözlerine baka baka, böyle badana yapar gibi sürterek girin.

    dediğim pozisyonda başlayın, yavaş yavaş hızlanın. 7-8 dakika boyunca bu pozisyonda gidebildiğiniz kadar gidin. kadın burada orgazm olabilir, tabii oral seks kısmını başarıyla yerine getirdiyseniz. orgazm olacağını hissettiğiniz an, yavaşça durun. başka pozisyona geçin.

    mesela kadının üstte, yüzünün size dönük olduğu pozisyona. kadın ayaklarını arkaya uzatacak sizin üzerinizde git-gel yapacak. siz de kadının gözlerine bakacaksınız, saçlarına dokunup göğüslerini avuçlayacaksınız. aynı zamanda da iltifat edeceksiniz. bunları unutmayın.

    bu pozisyonda da orgazm olacak gibi olduğunda hemen diğer bir pozisyona geçiyoruz. misyoner pozisyonuna. yorulana kadar devam edeceğiz bu pozisyonda. kadın orgazm olacaktır. titremeye başladığı an hızlanmaya, son gücümüzle sekse ritim katmaya çalışmalıyız.

    sonra kadının titreye titreye boşalmasını izleyebiliriz. siz de o sırada kondom olduğu için "içine " boşalabilirsiniz. yok kondom yırtılır diyorsanız, çıkartın hemen göbeğine boşalın. sakın ola ki onun bu tatlı anında yüzüne, ağzına boşalmaya çalışmayın. göbeğine boşalın.

    eğer son pozisyonda boşalmadıysa ve siz de yorulduysanız, oral sekse geçin. kadın oral seks sırasında boşalırsa, 1-2 dakika rahat bırakın. sakın o esnada dokunmayın! kanatlarını incitirsiniz * yanına uzanın, hafif hafif dokunun. teşekkür, iltifat falan edin. eğer siz boşalamadıysanız kadından oral seks talep edebilirsiniz ki gönül rahatlığı ile yapacaktır.

    evet, musmutlu son bu olsa gerek. doggy pozisyona falan girmedim ki onu ustalar anlatıyor zaten.

    düzenleme: birtakım yazım hatası.
14736 entry daha
hesabın var mı? giriş yap