• instagram uygulaması şu andan itibaren bütün telefonlardan kalksa ne olur sorunsalıdır. ben sayayım:
    -önce büyük çaplı bir panik olur. insanlar, diğer insanların neler yaptığını birbirine sorarak değil, instagram'dan takip ettiği için kısa bir süre insanların birbirinden haberi olmaz.
    -günde en az 10 kere instagram'a girildiği için, el alışkanlığı dolayısı ile, telefonun ana ekranında instagram uygulaması aranır ya da eski simgenin olduğu yere parmakla dokunulur.
    -insanlar, instagram'da yarattıkları gerçek hayatı ile alakası olmayan ve tamamen sahte olan dünyalarını ve o dünyayı besleyen "like"ları özlemler.
    -beğenilme ve takdir edilme duygusunu esiri olan insanlar, onları sürekli öven, fotoğraflarını beğenen insanların yoksunluğunda ufak bir boşluk ve bunalıma girerler.
    -ilgilendiği, hoşlandığı veya merak ettiği insanları sapık gibi sosyal medya üzerinden gizlice takip eden insanlar, o insanı tanımak için tek yolun, o insanla tanışmak olduğunu fark eder.
    -her gün 10 tane farklı sayfanın paylaştığı 3. sınıf komik videolar artık olmadığı için, bu boşluğu youtube gibi mecralardan takip etmeye başlarlar.

    yani o kadar kötü bir durumdayız ki, daha onlarca madde sıralayabilirim. o kadar yozlastık ki bu sosyal medya yüzünden, düzelmek bu vakitten sonra çok zor olacaktır.
261 entry daha
hesabın var mı? giriş yap