• imamoglu 5 yıldır kitabın satısı yapıldıgını, haklı tepkiler üzerine kaldırıldıgını söylemiş. o zaman sıra ak partide. 5 yıl önce o kitabı o raflara kim koydu? bu alçaklığın ana sorumlusu kim onun cevabını da ak parti vermeli.

    ya arkadaşlar gerizekalı misiniz? görür görmez kitabın akp zamanından beri satıldığını gösteren fotografi ekledim. yok ekleyemezmisim yok trollmusum. iyice şizofrene bagladiniz.

    edit: an itibariyle siteden kaldırdılar. yetmez. özür bekliyoruz ve daha önemlisi bu işin sorumlularının nasıl bir yaptırıma uğradığı bilgisi istiyoruz.

    ibb'nin yeni rezaleti. utanmadan azılı bir teröristin propaganda kitabını bu devletin belediyesinde satıyorlar.

    sizin sakine cansız dediginiz kadın pkk'nın kurucularından, binlerce masum insanın, bebegin, askerin, doktorun, ögretmenin şehit edilmesinin dogrudan müsebbibi azılı bir alçaktır. birkaç yıl önce basarılı bir operasyonla paris'te gebertilen bu alçağın kitabını sanki bir kahramanmışçasına ibb'nin sitesinde satmaksa alçaklığın başka bir boyutu.

    bu nasıl bir namussuzluktur bu nasıl bir aymazlıktır? bir vatan hainini bu vatanın belediyesinde nasıl kahramanlıştırırsınız?? bu işin sorumluları kimse acilen yargı önüne çıkarılmalı.

    alın bu da kanıtı

    muhtemelen yarın kaldıracaklar hepsini diye bir de ekran görüntüsü dursun.

    sadece belediye değil, bakanlıklar, kurumlar,
    kurullar, ne kadar bu işin içinde emeği olan varsa acilen sorusturulmali.

    sitenin belediyeyle ne alakası var diyenler bize inanmiyorsa sitenin alt tarafina inanıp gözüyle görebilir.

    arkadaşlar devlet bandrol verirken kitabın içeriğini kontrol edemez. e de mez. sonrasında sıkıntılı bir durum varsa hakim kararıyla toplanır kitaplar. yani devlet izin verdiyse tabiki belediye kitabın satılmasına izin verir diyemezsiniz.
186 entry daha
hesabın var mı? giriş yap