130 entry daha
  • lise dönemlerimde en çok dinlediğim pop yıldızı. sesindeki o farklı tını hep ilgimi çekmiştir.

    bana kalırsa ilginç bir diskografik başarıya sahiptir. ilk ulusal başarısını sağlayan whoa, nelly! albümü ile dünya genelinde en çok başarı sağlayan ve satan albümü loose arasında kalmış, çoğu kişinin gözardı ettiği lakin bana kalırsa nelly furtado'nun en harika, en içten ve kişisel albümü folklore albümü kariyerinin müzikal kalitesinin en üst noktasıdır.

    folklore albümünün prodüktörü de kendisidir ve kendi sesini, vokal yeteneklerini daha iyi yansıttığı bir albümü daha olmamıştır nazarımda. albümde, try, childhood dreams, picture perfect ve grass is green gibi efsaneler mevcuttur. üzgünüm lakin herkesin bayıla bayıla söylediği say it right şarkısı, folklore albümündeki en kötü şarkının bile anca getir götürünü yapar.

    loose albümüyle ile maalesef müzikal kariyeri de düşüşe geçmiştir. en son the ride albümünü yayınladı. maalesef çok ortaya karışık, kendisini nereye koyacağımı bilmediğim zayıf sounda sahip bir albüm olmuş. nelly'in sesi belli, tınısı belli. o yüzden sesine göre şarkılarla dönmeli aramıza ve bunu yaparken kesinlikle folklore albümünü referans almalı.

    kendisi 41 yaşında ve oldukça da genç sayılır hala. madonna 40'lı yaşlarından sonra kariyerinin 2. patlamasını yapmıştı hem de hung up gibi bir parçayla. nelly de sahnelere iyi bir prodüksiyon ile dönebilir.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap