75 entry daha
  • sinema konusunda "1979 yapımı henry schmayer' in "ah marianne" filmindeki motorla takip sahnesinin aynısını yansıtmış ve efektler de yivranç olmuş" diyebilecek kadar bilgili değilim ben . popcorn demiyorum da patlamış mısır diyorum mesela. sinemeda film izlemeyi seviyorum ama vcd alıp ( evde dvdplayer var ama artistlik yapar gibi olmasın diye vcd yazdım) çocuklar yattıktan sonra izlemeyi de çok seviyorum.
    o sebeple halktan biri olarak yazıyorum; "ben altıma sıçtım korkudan beyzanın gözleri böyle içine içine dönerken"
    valla şahane de film olmuş.

    --- spoiler ---
    demet evgar' ın sandalda bütün kişilikleriyle karşılaştığı sahnede sanki 4 farklı oyuncu vardı. gerçi ben katilin kim olduğunu erkenden tahmin ettim ama ben böyle film izlerken habire atar tutarım senaryonun kalanı hakkında birinden biri kesin tutar. bu arada kadının kişilik bölünmesi esnasındaki flashback sahneleri de bence harika olmuş. arada başım falan döndü, kafa yaptı bende o sahneler.
    --- spoiler ---
    beyza da öyle müthiş bir rolmüş ki kardeşim, ben de oynamak istiyorum bu rolü. değil türkiye, tüm dünyada jennifer lopez tadında olmayan bütün kadın oyuncuların bayılacağı bir rol diye düşünüyorum. tek filmde oynuyorsun ama çeşnisi o kadar bol ki; cv' nde 20 filmlik yer tutar. şimdi düşünüyorum da, nicole kidman bile belki demet evgar kadar oynayamayabilirmiş. bu kadına ödül falan verselerdi keşke bir kaç tane. kimse birşey vermiyorsa ben şahsen bir yemek ısmarlamak iterim kendisine, eve davet edemem ama, tırsıyorum gözleri böyle içine içine döner diye.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap