229 entry daha
  • radyoda bir kanal denk geldi rastgele. adını bilmediğim biri halktan aldığı bilgiler ile gerçekten yaşadığımız bizzat gözlerimizle gördüğümüz elimizle tuttuğumuz (halk olarak) şeyleri söylüyor.
    bedava tedavi, oldukca iyi okullarda bedavaya yakın okudukları, hepsinin maaş aldığı vs gibi ayan beyan aşikar şeyleri söylüyor.
    başka bir kadın ise ısrarla hayır, yok, doğru değil, bu yanlış, neye göre, kanıt var mı vs vs gibi ateş sıcak, su sıvıdır tarzı net şeylere bile olay çıkaracağını gösterir şekilde agresif cevap verip aldığı cevaptan sonra başka konulara atılıyordu

    çok merak ettim hemen radyoya baktım neymiş adı diye, habertürk, koşulsuz şartsız herşeye muhalif olup halktan suriyelilerden bir haber kardeşimiz de bu arkadasimizmis.

    açıkçası üzüldüm, zira çok kötü bir çağda yaşıyoruz. evde salak sulak çektiğiniz videolar bile yıllarca silinmiyor. internetin bir köşesinde kalıyor. herşey değişir gelişir ama geride bu neredeyse "emir ile yapıldığını düşündüren" videolar kalır. hiçbir şeyi dusunmuyorsaniz kendi geleceğinizi düşünün. evladiniza bu videoları gösterip annen neden boyle saçmalamış deseler (ki en hafif tabir ile) hoşunuza gider mi ? bence gitmez.

    eğer ogan'in attığı twitler çok rahatsız ediyorsa ve haberci iseniz, elinize kamerayı alır devlet hastanelerini gezersiniz, kaç türk kac suriyeli öğrenirsiniz. illa istatistik tüik ne diyor demezsiniz.
    veya 80 milyon türk ile 5 milyon suriyelinin suç oranının aynı olmasının normal birşey olmadığını biraz matematik ve oran orantı ile anlayabilirsiniz.
    yine veya şehir merkezlerindeki kirası ucuz içinde 10-15 kişinin yaşadığı eski evlere gider, kaçı maaş alıyor ufak bir sorgu ile öğrenirsiniz.
    bu adamların içeri girerken kimlik diye birşey bilmediklerini adın ne deyince 30 farklı isim söyleyip, her seferinde başka isimle kimlik alabileceklerini öğrenebilirsiniz.
    bunlar sadece 2 saatlik halka inme karşılığında alabileceğiniz bilgiler.
    bugünkü gibi kendinizi bu kadar rezil etmenize yüreğim daha fazla el vermedi. twitter'da sabitlediginiz videoda keşke bu soruları sormam isteniyor deseydiniz. zira habercilik bu değil. en azından bizim bildiğimiz.
2189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap