31 entry daha
  • basligi acan arkadas ,bu hanimin ak partili olduguna inanmis , bu hanimin izledigi strateji
    bunu ona nasil inandirmis sastim kaldim.

    hayatim bu hanim ak partili degil , keske olsa ...hatta ne olursa olsun bir ideoloji sahibi olsa ve bu ideolojinin arkasindan en basindan giden omurgali bir birey olsa ,bu durumda ona herkes yardimci olur fakat bu hanimda ben minimum bipolar bozukluk ,borderline , maksimum sizofreni birinci safha gozlemliyorum.( psikoloji ana bilim dalinda egitim aldim )zaten psikoloji egitimi almaya dahil luzum yok , bu kiz var olma cigliklari atiyor , akli selim olan her birey bunu parti , ideoloji , din secmeksizin gozlemler. ha dersiniz bu bir trolizm ekolü tabiki olabilir o da mümkün ama bunu genelde isim gizleyerek yapar troller onlara buradan laf söylemek istemiyorum cunku bu denli akli dengesi yerinde olmayan aciklamalari troller sahiplenmez , yapar ama sahiplenmez.diyelim ki gercek bir troll ,bu durumda olsa dahil bu zavalli hanim zaten kullaniliyor ve tehdit altinda.cok patolojik vaka.

    uzucu ne yapalim bilemedim , konu parti falan degil sen bunu anla yeter basligi acan trol arkadasim , kardesim.cok belli ( yemin ederim kendimi kiz kardesim hasta da karsi evin kapisina dadanmis gibi hissederek yazdim bunu )

    her turlu psikolojik destek icin yesillendir tugcecim.durumun zor.

    edit = ozelden sen konusma cok diyen idiyot ! amacin gercekten yardim degil , ortalik karistirmak , yemiyor artik bunlar guzelcik. boyle olmaz ve boyle hic bir gorus ve ideolojiye zarar veremezsin ne aka ne karaya uymuyor geri zekan ,ancak anlayanlari guldurur , anlamayanlari kisa zamanli sinirlendirirsin. komiksin komik.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap