11743 entry daha
  • galatasaraylılar şu hayal kırıklıklarını alıp kendi takımlarıyla ilgilenseler daha iyi olur artık.
    ali koç ortalığı karıştırmıyor tersine dönen kepazelikleri açıklıyor. devlet yardımı fenerbahçe'ye değil galatasaray ve trabzonspor'a yapıyor.
    bankalar birliği anlaşmasına göre ilk 2 yıl ödeme yok, 3. yıl %5, 4.yıl %15, 5.yıl %85'ini ödemesi gerekiyor kulüpler borcun. eğer ödeyemezse devlet kulüplerin yönetimini devralma yetkisine sahip olacak.
    hangi kulüp 5.senede borcunun %85'ini ödeyebilir?
    ali koç diyor ki bu anlaşma uygulanabilir değil ve birkaç yıl içerisinde değiştirilmek zorunda kalacak. bu süreç 5 değil örneğin 10 yıl gibi bir süre olmalı.
    kısacası akp diyor ki siz ödeyemeyeceksiniz ben de kendi adamlarımı sizin kulüplere yönetici olarak atlayıp futbolu tamamen ele geçireceğim.
    şimdi burada yardım nerede?
    yardım görmek isteyenler galatasaray'ın emlak konut ile çevirdiği katakulliye bakabilir.
    ali koç diyor ki devlet kurumları trabzonspordan loca satın almış hem de fahiş fiyatlarla.
    gs stadının isim hakkını türk telekom'un alması gibi bir anlaşma olsa anlarım ancak atıyorum ptt, halkbank veya herhangi bir devlet kurumu neden trabzonspor'dan loca satın alır hem de fahiş fiyatlarla?
    amaç ne?
    bu akp'nin trabzonspor'u türk halkının vergileri ile dolaylı yollardan beslemesi değil mi?
    ahmet ağaoğlu geçen sezon ortasında açıklama yaptı kulübün durumyla ilgili. önceki yönetim uefa'ya 5 milyon avro açık vereceğini söylemiş ancak kulübün açığı 50 milyon avro imiş. kulüp iflasın eşiğine gelmiş, kurtarmaya çalışıyorlarmış vesair.
    sezon ortasından mayıs'a kadar o 45 milyon avro ekstra açık nasıl kapandı?
    ahmet ağaoğlu ve diğer trabzonsporlular bu konuda tayyip erdoğan'ın çok yardımcı olduğunu, onun sayesinde olduğunu ifade ettiler.
    ali koç başka bankalarla anlaşıp yapılandırmayı sağladı ancak tff ayak diretmeye çalışıyor.
    yapılandırma illa benim istediğim gibi olacak dayatması yapamazsın kulüplere. eğer ki kulüp borç yapılamdırmasını yapacak bir kuruluş bulamassa ve senin bankana gelirse "benim kurallarım bu" diyebilirsin.
    adam 1 saatlik basın toplantısında her şeyi tane tane anlattı.
    anladık okuduğunuzu anlamıyorsunuzda dinlediğinizi de mi anlamıyorsunuz artık?
20691 entry daha
hesabın var mı? giriş yap