1845 entry daha
  • canlı tek maçını izlemeyen geri zekalı ergenlerin isiah thomas sayesinde gerdeğe girmesini sağlayan basketbolcu.

    birine yobaz bir şekilde fanboyluk yapmak ciddi bir geri zekalılık belirtisidir, özellikler kobe ve lebron başlıklarında da bunu net bir şekilde görebilirisiniz.

    birde yurdum ergeninin anlamdığı anlamakta zorlandığı bir konu var uygar bir ülkede kolay kolay hiç bir yıldız geçmiş olaylar ve oyuncular için övgüden başka demeç ve röportaj vermez. bu gibi röportajlar maç başına çalınan +7 faul jordan'ın savunmacılarına çalınan +5 faulü saklamaz.

    adamın özgüveni ergenin aksine yerinde olduğu için bunlar ile ilgilenmez. ülkemizde eski sporcuların durmadan yenilerini yermesine alışmış geri zekalı ergenlerde bu tür demeç ve röportajları mutlak kanıtmış gibi sunabilecek kadar geri zekalıdırlar.

    nba'de kurallar daima kısa hücum oyuncuları lehine değiştirilmiştir. jordan bunun ilk ekmeğini yiyen oyuncuydu. stern'in en sevdiği yıldızıydı ve onu korumak kollamak için elinden geleni yaptı.

    jordan etliye sütlüye karışmaz en önemli derdi daha çok para kazanmak olan bir basketbolcuydu, kolay pazarlanmasının önündeki stern'ün bile kaldıramayacağı 2 engel (magic ve bird)kalkınca diğer engelleri de stern yok etti.

    stern lige ilk 1984 finallerinde müdahale etti, bird stern'e ağzına geleni söyleyince kuyruğunu kıstırıp duymamış gibi yapmıştı. cuban bird'ün söylediklerinin 10 da birini söylemediği hakde stern dallas'ın şampiyonluğunu engelledi.

    sorun şu madem jordan ve post jordan taklitleri (carter, kobe, lebron, wade, harden) o kadar süperlerdi nba niçin bunların önünü açmak için durmadan kuralları değiştirdi.

    buradaki ucuz fan boylar bunları yanıtlayabilirler mi ? yoksa gene seyretmedikleri bilmedikleri bir dönemi açıklamaya çalışıp saçmalayacaklar mı ?
857 entry daha
hesabın var mı? giriş yap