• güvenilir bir kaynak değildir diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. kardeşim newton'un kütle çekim teorisine bile güvenemediğimiz bir dünyada ''güvenilir kaynak'' dediğin nedir? her bilimsel bilgi çürütülebilir ki zaten bilimin özü budur. bir şeyi açıklayan daha iyi bir teori veya ispat varsa eskisi çöpe atılır yenisi üzerine bilim yapılır..

    murat bardakçı denen dinazor bir zırva ortaya attı onunla uğraşıyoruz... neymiş efendim murat bardakçının çocuklarının sayısı bilgisi wikide yanlışmış bu yüzden koskoca sözlük çöpmüş... siktiriniz efendim.. murat bardakçı kim sinirlendim bak yine..

    kullananlar bilir özellikle ingilizce wiki o kadar güncel ki dinazor tarihçilerin alıştığı basılı kitaplar güncellenene kadar bilim dünyasında binlerce yenilik oluyor gir oku nosyon kazan gerekirse başka bir kaynaktan teyit et. bu imkanı wiki dışında hangi ''ücretsiz'' kaynak sağlayabiliyor?

    500 sene bile geçse wikinin 2 buçuk yıl akp iktidarında yasaklı olması tarihe kara leke olarak düştü.. wikinin neden yasaklandığını hepimiz biliyoruz ama bilmiyor gibi yapıyoruz... hadi hayırlı işler...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap