2 entry daha
  • bilinçsiz tüketiciye müstehaktır. turkcell diğer operatörlere nazaran daha kaliteli bir hizmet vermekte. zaten en ucuz tarife kullanacak kadar telefonla yüzeysel ilişkisi olan biriyseniz en ucuz operatörden hizmet almanız en mantıklısıdır.

    bütün kullanım bilgilerinin 7/24 erişilebilir olduğu bir sistemde hata kurumun değildir diye düşünüyorum.

    ek: bundan 7 yıl önce vodafone kullanım bilgilerimi hatalı gösteriyordu. ne kadar konuşursam konuşayım ne kadar internete girersem gireyim kullanım miktarım artmıyordu sistemde. bilinçli bir kullanıcı olarak müşteri hizmetlerini aradım. böyle bir sorun var dedim. hayır sorun yok dediler. görüştüğüm müşteri temsilcisinin adını ve görüştüğüm tarih-saati bir yere not ettim. ay sonunda kol gibi fatura geldi. müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. aldığım notları aktardım ve normal fatura miktarını havale ile yatirirsam sorun olmayacağını belirttiler. bu durum 3 ay devam etti sonra düzeldi. neden? çünkü peşine düştüm, ne yapıp ne ettiğimi takip ettim.

    edit: imla

    edit 2: annemin mesleğini eleştirenden şahsıma direkt olarak hakaret edene kadar türlü negatif söylem ile mesaj kutum dolmuş. neredeyse 20 senedir faturalı hat kullanıyorum. hiç başıma böyle şeyler gelmedi. yok taahhütsüz tarife alın da bilmem ne diye akıl vermişler. taahhüt iki taraflıdır arkadaşlar. taahhütünüz bitmeden faturayı değiştiremezler. ımzaladığınız şeyleri okuyun. ılk bir yıl şöyle sonraki 2 yıl böyle diye yazıyorsa yapacak bir şey yok. ımza atmadan önce düşünün. herkes sosyalist bir yerde yaşıyor da bir tek ben mi kapitalizmin göbeğinde yaşıyorum anlamadım. hayat böyle bir şey arkadaşlar azıcık siz de dikkat edin.
126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap