4 entry daha
  • filmin konusu henüz detaylı olarak açıklanmasa da merakla beklemekteyiz

    edit: vizyona girmesi ile az önce izlemiş bulunduğumdur. üzerine hala düşünmem gerekse de , her ne kadar filmi de beğensem de bazı teknik noktalar var ki nbc bunu nası yapar demeden geçemedim.

    --- spoiler ---

    mesela nuray gibi örgütlü mücadele insanı profili başına gelen gar patlamasında onu kurtaran çocuğu anlatırken o da teşkilattan bir çocuktu diyor. teşkilat mı neey dedim dinlerken, e yok artık o profil böyle bi kelime kullanmaz sonuçta.

    masa sahnesinde de ses ve görüntüde senkron hataları var gibiydi hatta yanlış görmediysem şarap kadehlerindeki seviyelerde de bir çekim hatası vardı *

    nbc gibi ince eleyip sık dokuyan bir yönetmen için bunlar ilk bakışta insanı şaşırtıyor tabi.

    bunlar dışında filmin esas anlatmak istedikleri konusuna ise biraz düşünmem lazım. çünkü çocuk öğretmen ilişkisini belki de ben anlamadım diyorum ya da konduramadım diyorum. deniz celiloğlu çok başarılı oynamış bu arada gerçekten karakteri çok net anlıyorsunuz aslında o sığlıyı , ikili ilişkilerdeki hasetliği ama adını da koyamadığı koymak istemediği politik duruşundaki kendince savunuşunu.

    --- spoiler ---

    özetle ben beğendim 3 buçuk saat süre boyunca neredeyse nbc'nin en diyaloglu filmlerinden biriydi ve sıkılmadan dağılmadan izletti kendini.
2952 entry daha
hesabın var mı? giriş yap