• her kadinin * bir kere bile olsa hediye etmek amacli yaptigi eylemdir.
    sevgili askere gitmeden , okuldayken , isteyken ozenle sevgili icin secilen renklerle orulen bir atkidir . dahasi kadin atkiyi orerken derin bir huzur ve dinginlik kazanir.
    sevgiliye alinan klasiklesmis hediyeler tukenmis sirada " en ozel ne hediyesi verebilirim "dusuncesiyle ortaya cikmis populer ve klasik bir hediyedir . amac ozel bir hediye sifatindan ziyade :

    askerdeyse taksin hep beni hatirlasin ,
    atkiyi taksin beni hatirlasin bisi yapmasin,
    taksin gorsunler ellemesinler ,
    taksin ne kadar sevdigimi gorsun gibi yan ogelerle beslenir.

    hele ki atkinin ustune abuk bir renkten isimlerin bas harfi islenmisse o sevgilinin takmaktan baska caresi de yoktur . kis aylarinda nisan yuzugu* modunda takmak zorunda oldugu mecburi bir aksesuardir . [eger erkek takmiyorum sanane demezse ki cok azi demistir. ]#10061314.

    hatta bazi kadinlarin sirf bu yuzden orgu ogrenmeye baslamasi annelerin kardeslerin . "oo atki ormelere baslamisiz dugun ne zaman " gibi cumlelerine maruz kalmasi da muhtemeldir.burda kiz ya hircin bir tavirla "size ne der" ya da mahcup yere bakar " yaa dalga gecmeyin " gibi salak biz yuz ifadesi kazanir .

    isin diger boyutu ise erkegin dolabidir. iliskinin ilk baslangcinda eger kis aylarina denk gelmisse kiz bunu evdeki elde orulmus atkilari sayarak kontrol edebilir ama dikkatli olmak gerebilir bu anne atkisi da olabilir ama onu anlamak icguduseldir annelerin sectigi renk bellidir .erkeklerin duygusal iliskide ne kadar sayi yaptigina dair muhtemel bir ipucu olabilir

    kiz tarafinda ise " kac kisiye atki ordun su ana kadar ?" sorusu gecerlidir. kadin ayrildiktan sonra bir muddet kac nr sisse artik alir kaldirir ama cok fazla atkida ormez artik. kadin maksimum 2-3 kere atki orer! budur.
    ilginc olani su ana kadar atki ormeyen kadin duymadigima gore bu bir ask bagintisidir tezimi arkama yaslanarak rahatca yapabilirim."atki ormeyen kadin kalmis midir?" sorusu ise bosluktadir . * *
575 entry daha
hesabın var mı? giriş yap