• ön edit: toplanma alanlarını lütfen herkese duyurunuz.
    yardım göndermek isteyen varsa bu listedeki en yakın yerlere gitsinler: (bkz: #101040764)

    deprem sonrası yaşanan ihtiyaçlar için;
    ihtiyaç haritası

    depremde erzak göndermek isteyen varsa iyi parti binaları ile iletişime geçsin. (bkz: fox tv)

    (bkz: mansur yavaş'tan elazığ için seferberlik harekatı)
    yardım etmek isteyen olursa sayın yavaş'a sosyal medyada belirtiniz lütfen. kendisinin yardımseverleri kıracağını düşünmüyorum.

    toplanma alanları

    malatya toplanma alanı

    malatya'da fahri kayalar bölgesindeki nikah salonu sabaha kadar açık.

    elazığ tren vagonları açıktır.
    elazığ toplanma alanı
    elazığ toplanma alanı 2

    (bkz: #101023633)

    (bkz: #101022589)

    @satirdan kahraman 'dan çok önemli
    hotel büyük kervansaray, deprem nedeniyle mağdur olan, barınma sorunu yaşayan vatandaşları diyarbakır ve mardin'deki otellerinde ücretsiz misafir edeceklerini duyurdu.iletişim: 0412-229 57 67, 0533-546 73 38, 0507-517 38 53 #elazığ
    (bkz: #101019922)

    çok önemli duyuru3:
    eski malatya’da bulunan karahan kapalı spor salonumuz ve zafer mahallemizde bulunan ömer halisdemir konferans salonumuz sabaha kadar açık kalacaktır!

    yardım editi: 99 depreminin acı tecrübesini yaşayan bir yazar arkadaşımız yemek(@sout cellulose), su, battaniye, çocuk bezi gibi ihtiyaçların olabileceği yönünde bir bilgilendirme yapmamı istedi. bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

    yardım editi2: @kafto 'nun ricası üzerine:
    "bölgedeki vatandaşlarımızın olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan malzemeleri bölgeye sevk ediyoruz. kizilay destekleriniz için'deprem' yazın, 2868’e sms yollayın, 10 lira katkıda bulunun. dilediğiniz kadar gönderebilirsiniz. gün dayanışma günü." kızılay...

    yardım editi3: elazığ'dakilere duyurulur
    ihtiyaç duyulursa, bir kaç saat içerisinde sıcak çorba, çay ve battaniye dağıtacağız. organize sanayi bölgesi 2. kısım 24. yol yazıkonak elazığ" mert özay elazığ ve çevre illlerdeki canlara büyük geçmişolsun.

    ------duyuru -----
    hastanede çalışan acil doktorunun yolların tıkandığını ve yaralıları taşıyan ambulanların hastaneye varmakta zorluk çektiğini dile getirdi. lütfen sürücüleri bu konuda uyaralım.
    ------duyuru-----

    edit: @pinti pilotumsu çaylak yazar arkadaş depremde dışarıda olan vatandaşları soğuktan koruması için battaniye gibi ihtiyaçların karşılanması gibi bir kampanya başlatan varsa desteğini sunmak istiyor.

    akut güvendeyim app store
    telefonunuza “akut güvendeyim” uygulamasını indirip yakınlarınızın numaralarını yazıyorsunuz. herhangi bir deprem durumunda (internet gerekmeksizin) “güvendeyim” butonuna bastığınızda verdiğiniz numaralara tahmini konumunuz ve güvende olduğunuza dair sms gidiyor
    akut güvendeyim play store

    son durum editi (00:09):
    malatya'dan 6 ve elazığ'dan 8 olmak üzere toplam 14 vatandaşımız vefat etmiştir. onlarca bina yıkılmış ve çok sayıda yaralı bulunmaktadır.

    kaynak editi:
    kaynak yeniçağ

    deprem büyüklüğü 6.8 resmi kaynak

    @solmenous 'dan gelen bir video

    hala sallıyor

    edit:en az 30 saniye salladı. bizim buradakiler uyarı olsun diye havaya ateş saçıyor.

    edit2: moderatörler 24 ocak diye düzeltirletse sevinirim.

    edit3: batman'dan başlık açtım, moderatör arkadaşlar sağ olsun buraya taşımışlar. merkez elazığ/siverce. şimdilik bir kişi hayatını kaybetmiş. cümleten geçmiş olsun.
2192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap