1503 entry daha
  • yakında taşınmayı düşündüğüm şehir. araştırıyorum hala ve çok kararsızım. tavsiyelere açığım.

    edit: evet iklimi pek ideal bir yer değil ama en azından soğuğu yok. terden uyanmak diye bişey de var ama sabah kalkınca farenjit olduğunu farketmekten daha kötü değildir ya. bi de kötü de olsa denizi var.

    edit 2: insanı iyi değil geldi bir adet. öyle demeyelim de hani bir kesimi pek uygun davranışlar içerisinde değil diyelim :) evet bunu da kısmen göze aldım. devam edelim. güzel gidiyoruz şimdilik.

    edit 3: sen gelme ulan ayı demiş bir arkadaş. olur kardeş bunu da yazayım. istenmediğimiz yere gitmeyiz zaten. sana inat gelicem!

    edit 4: varoş kesim sorunu en sık gelenlerden. sinek sorunu varmış o biraz sıkıntı bak. tantunisi güzel evet o da tamam.

    edit 5:sineğe hiç denk gelmeyenler var ve semte göre farklılık göstereceği söylendi. sıcak konusu yoğun geliyor ama bana göre sorun yok galiba. alisveris için forum ve marina var ama kisitliysa trenle veya kendi aracınızla adanaya giderek çözebilirsiniz dendi.

    eğlence hayatına düşkünseniz yeteri kadar mekan/ortam/olanak var deniliyor arada gidilir tabi neden olmasın. ayrıca kültürel etkinlikler de yeterli düzeye yakın seviyede yapılıyor soylenildigine göre. göçmen konusu var evet ama bulundukları bölgeler belirli eğer rahatsızlık duyacaksınız uzak durmak mümkün ona göre bir mahalleye yerlesirsiniz dendi benlik bi sorun yok (arkadaşlar suriyeli olduğumu hala anlamadı galiba) hiç komik bi şaka değildi cidden. türküm ben :( ama çok sorun etmem sanki evimde mi besliycem.

    mersinin yerli halkının gayet kültürlü spora sanata düşkün sosyal ve sıcak kanlı olduğu söylendi oh ne güzel ne ala. ama sayıları kisitliysimiz soyları tükenmekteymis. gezilecek doğal ve tarihi yerler açısından da yeterli olduğu söylendi. bu son mesaj biraz olumluydu hadi bakalım.

    edit 6: mersin mi antalya mi diye sorduk antalyanin insanı daha iyi falan dendi mersin başlığına yazdıktan sonra 2 günde 6-7 kişi yardımcı olmak maksadıyla mesaj attı bilgilendirdi sağolsunlar antalyadan kimse şeyine takmadı kimse bana antalyanin insanı daha iyi falan demesin yani :) işin komiği antalyanin insanı daha iyi diyenler de mersinliler :))
1632 entry daha
hesabın var mı? giriş yap