8 entry daha
  • kenan $eranoglu, elinde samuray kılıcı, kapıda cillop gibi lamborghini ile hayatımıza girdiginde daha sanırım ne abdullah öcalan yakalanmı$ ne de hakan $ükür gol orucunu bozmu$tu.
    enteresan bir olu$um kurmu$tu bu adam. arkada$ getir- kazıklayalım- tek kazıklanan sen olma gibisinden bir fikirdi onunkisi..

    kısa sürede otuzbin ki$iden trilyonlar falan topladıkları yazıldı cizildi. adamlar kısa sürede kendilerine ait bir tarikat olu$turmu$lar babası ile beraber bu beyefendi de tarikatın ba$ını olu$turur olmu$tu.
    o dönem i$te toplantılar falan düzenlenir, o ay cok para kazanan üyeler acıklanıp ilginc danslar edilirmi$.. o hipnoz durumunun göte kacan paralardan oldugunu daha sonraları anladık pek tabi.

    hatta dogum günü partisini hatırlamayan az insan vardır;
    izmir hilton otelinde devasa bir pasta ile etrafında süper manitalar, yalaka devamlı abim abim güzel abim ci adamlar ile enteresan bir ortamdır. herkes hipnoz olmu$ gibi alkı$la tempo tutar ve ''hey hey'' diye bagırırdı. arka fonda tarkan'dan ''yakalarsam muck muck'' $arkısı calıyor, kenan $eranoglu elindeki samuray kılıcıyla etrafa sevimlilik yapıyordu..
    neyse ki cabuk bitti o günler, hala dü$ünürüm o dogum gününü düzenlemeyip icten ice i$leri devam ettirse sessizce piyasadan yok olurmuydu. bilmem derim .
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap