1726 entry daha
  • bu konudaki komploculara sinir oluyorum.
    arkadaş, ateistsen evrime inanman lazım, virüsler evrim geçiriyor ve hayvandan hayvana geçerken zaman zaman insanlar için tehlikeli haller alabiliyor.

    inançlıysan, kaza ve kaderin allah’tan geldiğine inanmak gibi bir kural var. virüs de allah’tan geliyordur herhalde.

    tam olarak hangi inanç sisteminde olmak gerekiyor doğa ya da allah yerine laboratuvardaki illuminati çalışanlarına iman etmek için?

    bir de kendini inandırmış, çin nüfusunu şöyle bir yarıya indirip iskandinav sosyoekonomik sistemine falan geçecek.

    adamların daha önce sars salgınını yaşadıkları için, benzer şeylere karşı tedbirli olmak için laboratuvar kurdukları, sürekli araştırma yapıp hazırlıklı olmaya çalıştıkları vs. imkan dahilinde değil. laboratuvar deniyorsa işin içinde kesin kötü adamlar vardır...

    kimisi de abd’nin yaptığından emin. sicilleri öyle pis ki gerçi, neyse...

    hadi bu labda yapılmış bir virüs olsun
    -kasıtlı olarak salındığını söylemek nasıl bir art niyet? nüfusu biraz indirdikten sonda “panzehir”i satacaklarmış, bak bak bak. virüsün panzehirini açıklasan ya büyük resmi görmeden önce?

    -madem laboratuvarlar bu kadar mucizevi yerler, sen neden üç beş tane kurup kötü adamların saldırılarına karşı hazırlık yapmıyorsun? ”panzehiri” bir günde bulsak, kimselere de satmasak, sadece türkiye vatandaşları kullansa, herkes ölse dünya bize kalda mesela? aynısı haarp için de geçerli, varsa böyle bir teknoloji biz de geliştirelim, herkes güvenli yerdeyken kontrollü deprem yapalım. nasıl?

    hayır bu yaygaracı düşünce sisteminde basının da hatası var. elalemin gazeteleri açıklayıcı metinler yazar, sayfa sayfa. bizimkiler en dikkat çekici cümleyi yalan yanlış tercüme eder, ana sayfaya “şok şok şok” diye koyar, içerikte de geri kalan metinden en panik yaratan iki cümle vardır. böylelikle her olayla dünya’nın sonu gelir.

    bir neden de bilim üreten kuruluşlarımızın azlığı. elalem üretiyor, yapıyor, çalışıyor. bizde böyle bir kültür yok ve büyü gibi geliyor. neredeyse dünya’ya hayat getiren uzaylılar yapacaksınız diğer insanları, halbuki aynı türsünüz.

    bir de 2020’yi lanetli yıl ilan ettiniz bir ayda bu yüzden. kafa bu oldukça her gün lanetli. herkes birleşmiş, siz rahat yaşamayın, ölün diye uğraşıyor, evren bu sene soruları tübitak’a hazırlatmış.
11331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap