106 entry daha
  • tartışmasız herkesin daha mutlu ve huzurlu olduğu bir türkiye idi. bakın herkesin diyorum.

    12 saat sonra gelen edit: gelen mesajlar yukarıdaki tezimi tamamen doğrular nitelikte ve ayrıca sistemli bir troll mesaisinin varlığından da artık adım kadar eminim. nasıl mı? hemen anlatayım.

    önce bir dizi mesaj aldım. mesajlar o kadar tek dilden yazılmış gibiydi ki sanırsınız bir akp mitinginde erdoğan prompter’ını okuyorum. baş örtüsü yasağından girip ssk’nın batırılmasından çıkanlar mı ararsınız, tüp kuyruklarından girip %1.000 enflasyondan yakınanları mı ararsınız. hepsine gerekli cevabı sakince verdim küfür etmeden. garip bir şekilde bazıları beni haklı buldu. onlara teşekkür ettim.

    sonra baktılar bu tutmadı, bir güruh geldi yaşımı sorup durdu. 17-18 yaşındasın galiba dediler. 40’ıma merdiven dayadım dediklerinde sustular ya da yaşının kaç olması fark etmez aç biraz gazete oku gibi çok şahane bir öneride bulundular.

    sonra baktılar bu da tutmadı, başka bir güruh geldi ve bu sefer türkiye akp’den önce de kötüydü şimdi de kötü. akp’den önce chp yandaşlarına yediriyordu şimdi de akp aynısını yapıyor argümanını dayattılar. bir şey çalan kim olursa olsun onlara destek vermeyeceğimi söyledim. sustular.

    şimdi yine plak başa sardı başörtüsü ile ilgili mesajlar alıyorum.

    baş örtüsü yasağına sonuna kadar karşıyım. her yasağa karşıyım. ama siyasal islama, dini siyasetin bir aracı olarak kullanan herkese daha çok karşıyım. din kişinin özelidir. dayatma ile olmaz. tarihte bunu başaran hiçbir devlet yoktur.

    özetle: akp öncesi türkiye “tartışmasız herkesin daha mutlu ve huzurlu olduğu bir türkiye idi. bakın herkesin diyorum.”
2299 entry daha
hesabın var mı? giriş yap