9 entry daha
  • eğer ki kedi değil kedilerle yolculuk ediyorsanız, üstelik de tek başınıza araba kullanıyorsanız 10 saat boyunca teptiğiniz yol boyunca miyk!..miyk!..miyk! korosunu dinleyeceğiniz anlamına gelir bu durum.

    yolculuğunuz gayet sakin başlar. arabanın içinde ilk başta bir telaş ve nerdeyim ulan ben hissiyatından hezeyana gark olan kediler kutularının içinde bir iki bağırırlar ama sonra susarlar. hah sakinleştiler dediğiniz anda ise asıl yaygara başlar. belki biraz sakinleşirler diyerek kenara çekip kutularının kapaklarını açarsınız. işte en büyük hatanız bu olur...kutular açıldıktan sonra kediler oraya buraya dalacaklardır. girmedikleri delik kalmayacaktır. torpido gözünü kemirmekten, klimanın sıcaklığını daha iyi hissedebilmek için camın ta önüne yatmaya, ayağınızın altına gelip paçanızın kenarından sizi dişlemeye kadar çeşitli olaylara gireceklerdir. üstüne de yarım saniye araya bir miyk! derken diğeri meyvğ diyerek düet yapacaklardır. kafayı sıyırmamak ve sesleri duymamak için son ses müzik açsanız da bir kaç saatten sonra şişen kafanızın titremelerini dindirebilmek için kenara çekmek zorunda kalacaksınızdır.

    kedi dediğin yaratık zaten huzursuzlanmaya en elverişli varlıklardan birisi. sen ne diye alıyon güzelim hayvanı evinden uzağa götürüyon di mi?..en güzeli ne olursa olsun evde bırakmaktır. size de yazık..onlara da...
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap