31 entry daha
  • tamam işim yoktu binge watching moduna girdim ama sinirden ekrana anneanne tepkisi verdiğim anlar oldu.

    --- s1xe7 ve final spoiler ---

    biri şu gerizekalı kıza korkusunu geri verebilir mi? avril lavigne moduna girdiğinden beri sıfır mantık gidiyor.

    yahu elinizde bir sürü işe yarar anahtar var. çocuk olan kardeşin ölmüş dirilmiş eve kimin girdiğini adıyla soyadıyla söylüyor. mal mısın gidip diğer anahtarları kullanmayı düşünüyorsun? müzik kutusunu kullanıp eve giren tipi etkisiz hale getirsene.

    diğer salak abi, başka sinir nedeni. son anda annenin bu kapı neymiş diye bakması sebebiyle, tüm anahtarlar gitti. kadın içki içmiyorken ayrı mal, içerken ayrı mal. ailecek genetik zeka geriliği taşıyan bir american teenage family sendromu var.

    küçük çocuğun da iletişim kopukluğundan geberiyor oluşu. well lady diyeceğine kadının neye benzediğini anlatsana çocuğum, ağabeyin kadınla yatıyor olur olmadık yerlerde. anahtarı neden kaybettiğini de anlatıver.
    çocuklar o kadar salak ki sezon sonunda üçü de ölse, bunlara müstahak diyip geçeceğim. son ana kadar yaşıyor olmaları tam bir muamma.

    kadın madem yardım için geliyor. eve özürlü oğluyla neden yalnız gönderiyorsunuz bir de anahtarla.

    iyi fikir mi yoksa tek fikir mi ne olduğu belli olmayan saçma salak çözüm önerilerine bir aklı başında insan bu böyle olmaz, bak "babamların arkadaşlarının başına ne geldi diyemiyor." bir de kapıyı yayla gibi açıp kapamanıza gerek bile yok normalde ama şov olsun tabii ki.

    düşmanında kimlik değiştirme anahtarı varsa, nasıl kimse "bunun önüne geçmeliyiz" diye sorgulama moduna geçmiyor?

    final o kadar basit yazılmış ki, güya ters köşe yapacaklardı, sıçıp batırmışlar.

    o çocukta bir sıkıntı olduğu müzik kutusunun kafeteryada kullanılması esnasında olayı şıp diye çözmesinden belliydi. ama tabii ki korku unsuruyla tüm mantık kısmını atan çakma avril bunu algılayamadı.

    --- s1xe7 ve final spoiler ---

    7/10 o da the lost room en sevdiğim dizilerden olduğu için. bu kadar eğlenceli bir konu içinde karakterlerin teenage draması beni öldürüyor gerçekten.
198 entry daha
hesabın var mı? giriş yap