913 entry daha
  • bildirispor’un galatasarya’ın dediğine geldiği maç. geçen sezon siz değil miydiniz var ve hakem hatasına rağmen berabere kalınca çok iyi oynadığınızı zannedip galatasaray’ı belki şampiyonluktan ettik diyen?

    galatasaray’la uğraşanın çocuğu olmaz lafı boş değil. neden biliyor musunuz? çünkü, diğer tüm takımlar tek adam kafasıyla yönetilen feodal yapılarken, ülkenin tek demokratik teamülleri olan, hesap sorma mekanizması çalışan, kurumsal kimliği ve alışkanlıkları olan takımı galatasaray. haliyle, galatasaray bir şeyden şikayetçi ise veya bir şey söylüyorsa, bu bir tek adamın kendi ihtirasları, hesapları için değildir, galatasaray’ın konuştuğu şey bir ortak aklın ürünüdür. buna karşı gelenin başına da iş gelir. galatasaray’la uğraşanın çocuğu olmaz denmesinin nedeni budur.

    yok neymiş, var kayıtları açıklansınmış. hadi oradan lan! sen geçen yıl bildiri yayınlıyordun, şimdi ne ayaksın, hayırdır? şeffaflıkmış falan filan... sen önce kap açıklamanda futbolcuya ne kadar para ödediğini yaz da, ondan sonra başkasından şeffaflık hesabı sorarsın. önce kendin doğru olacaksın, önce kendin tutarlı olacaksın, önce kendin şeffaf olacaksın, önce kendin demokrat olacaksın. fenerasyon başkanı galatasaray’dan öcümüzü alacağız diyen eski üst yöneticin, mhk başkanı iş nedeniyle direkt ali koç’a bağımlı, disiplin ve idari kurulların başındaki adamlar iş ortağı ve ikisi de fenerli, ne o, bunlar birbirini denetleyecek... başka bir ülkede bunlar olsa “conflict of interest” ilkesinden hareketle yer yerinden oynamıştı. hala damat falan. geçeceksiniz kardeşim bunları, oyna devam!
198 entry daha
hesabın var mı? giriş yap