14 entry daha
  • kktc nin bağımsız olduğunu öğrendiğimiz başlık oldu. oradaki memurların maaşlarını zaten kktc vermekte olduğu için, kktc askeri kktcyi koruduğu için, kıbrıslı türkleri tc ordusu değil de başka bir ordu kurtardığı için, bugün rumlar tarafından kesilmiyorlarsa bu kıbrıs ordusu sayesinde olduğu için akıncının açıklamaları bağımsız bir devletin açıklaması oluyor. değil mi gerzek ekşiciler?bizim ülkeden dehlediğimiz kumarhaneler bile ekonomi oluşturdu kıbrısta, neyin tatatvasını yapıyoruz. olum siz türk düşmanlığından bu kadar gerizekalı ve mal olmayı nasıl başarıyorsunuz, büyük başarı yemin ederim. kitap okuyorum falan diyorsunuz ya bu açıklamalarınız süzme gerizekalı olduğunuzu gösteriyor

    gelelim mevzuya: adadakilerin iradesine bir şey diyemem.akıncıyı seçmişler.adadakilerin türkiye'nin varlığından rahatsız olduğu gerçeği var. ab vatandaşı olmak, serbest dolaşım hakkından vs yararlanmak istiyorlar. peki birleşelim dedikleri rumlar ne diyor? rumlar, türkler gibi geçmişi unutmadığı için biz birleşelim demiyor. romantik biz barışalım, sarılalım kafası ancak gerzek türklerde olur. birleşince diyelim ne olacak? tr adadan gidecek ve bir sonraki rumların türkleri kesmeye başlamasına şahit olacağız. bunlar saçmalık geliyor falan diye düşünüyor olabilirsiniz? orospu çocuğu beşar esad arkasına rusyayı alınca binlerce kişiyi herkesin gözü önünde nasıl öldürüyorsa rumlar da türkleri öyle öldürür. sırplar, daha 25 sene önce srebrenista'da bm güçlerinin nezaretinde katliam yaptı, neyin kafasındasınız amk.gidin tarih falan okuyun amk gerzekleri.

    akıncı ne zaman bizden bağımsız olur, o zaman bağımsız devlet başkanı olur. rauf denktaştan nereye geldik biz ona yanıyorum.ama gerzek türkler savaşmayalım sevişelim kafasında olduğu için bunu idrak etmekten aciz.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap