4 entry daha
  • bohemia rhapsody pilsen siparişi geçtiğim firmadır. taze mayşe ile ilgili endişelerim vardı ancak aldığım ürünün sağlık konusunda sıkıntı çıkarmayacağını umud ediyorum,deneyimlerimi ileride paylaşmak üzere.

    edit 3: yerli üreticiler vasıtası ile kite ulaşmak beni çok sevindirmişti ancak 3 hafta kova yaklaşık 4 hafta şişe sonrası bu iş olmamış diyorum,firma umarım bu eleşitirilere kulak verip düzeltir ürünlerini,olumlu yorumlar görene kadar sipariş vermeyi tekrar düşünmüyorum.

    yukarıda bahsettiğim süreç sonunda çok sınırlı gazlanma ve köpük oldu,malesef pekmezli sulu alkol içmiş oluyorsunuz. dahil olduğum gruplardan da şöyle yorumlar çok sık geldi ;

    "bende ilk seriden mi aldım bilmiyorum ama bu paylaştığım ve az çok yorumladığım eski paketleme şekliyle gelenlerden. ben kiti kovaya dökmeden de koklar tadarim bir anormallik yoktu şişeleme esnasında da tadım yaptım ve evet bu kit olacak diye düşündüm. şişede tadımdan sonra iki tane daha aldım onların kutusu farklı. asıl demek istediğim tutarlı bir üretim süreci yoksa ki yorumlardan öyle anlıyorum. yarın öbür gün bu talihsiz piyango herkese gelebilir. bu yüzden bir açıklama şart diye düşünüyorum."

    " ben ilk çıkan poşette olanlardan aldım 2 adet fakat ikisi de şişelemenin üstünden 30 gün geçti ama 90 şişe bu gidişle çöp olacak gibi şeker tadı çok baskın kendimi bir nevi kobay gibi hissettim bizim üzerimiz de ilk parti denenmiş gibi sırf bu yüzden çok beğendiğim kordon dan bile sipariş vermedim açıkçası"

    edit2:bohemian rhapsody kurulumumu şişeledim,1 kg şeker+500 gr dme ve kitle kurulum yaptım 1060 og 1006 fg değeri çıktı.3 hafta kovada bekletmiştim.ölçüm mezurundan taddığımda tad şekerli geldi.olgunlaştırıp içmeye başlayan oldumu?

    edit: sipariş ettiğim kit elime ulaştı , zayıf ambalaj yüzünden desktroz şeker paketi delinmiş , us05 maya ve maya besini uyduruk bir şekilde ambalajlanmıştı. bu konular ile ilgili firmaya mail atarak bildirimde bulundum ancak 5 gün sonunda herhangi bir dönüş alamadım,ilgisizlikleri açıkcası beni üzdü,umarım kendilerini düzeltir ve daha özenli olurlar.

    yaşadığım problemden dolayı kurulum yapmayı geciktirmiştim,kurduktan sonra tekrar editleyeceğim.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap