160 entry daha
  • futbol başlıklarına yazmamaya çalışsam da, bu durum artık klasik futbol muhabbetinden ya da kısır penaltı tartışmalarından öteye geçmiştir. bu haber rte'nin ve berat'ın bilgisi dahilinde yapıldığı çok açıktır.

    tff'nin başına yandaş ihaleci nihat özdemir'i (fenerbahçeli) geçirmek sadece görüntüde her şeye kılıf hazırlamak için yapılmıştır. akp'nin 18 yıldır dokunamadığı tek grup koç'tur. buna güçleri yetmemiştir, ama fenebahçe'yi başarısız kılarak koç grubunu zayıflatıp daha kolay söz geçirebilme konumuna gelmek için her alanda baskı yapmaktadırlar.

    15 yaşında bir ergen gibi ''ama rte fenerbahçe divan kurulu üyesüü'' demek, ülkenin siyasi ve sosyolojik yapısından bi haber yaşamaktan öte bir hezeyandır. bunun açıklamasını bile yapmaya gerek yok.

    koyu bir fenerbahçeli olsam da, bu haber mustafa cengiz'e, hatta hatta ciddi anlamda sevmediğim fatih terim'e yapılsaydı her şekilde galatasaray'ın yanında olurdum. çünkü bu zihniyeti çok iyi biliyorum. önce irtibarsızlaştırmaya çalış, sonra da ele geçir.

    ama bu zihniyetin tam anlamıyla idrak edemediği şey ise, ali koç'un yanında büyük fenerbahçe camiası olmasıdır. fenerbahçe taraftarının o inatçı ve dik duruşu karşısında geri adım atmaktan başka şansları yoktur. bunu göze alırlarsa eğer kaybedecekleri çok şey olur.
240 entry daha
hesabın var mı? giriş yap