39 entry daha
  • 2007 yilinda kaybolan ve halen aradan on üç yil geçmesine rağmen aydinlatilamayan kaybolan cocuk.

    bu olayin onemi cocugun kaybolmasi degil , kimse yazmamis fakat deginmek isterim ki konunun portekiz , ingiltere arasi siyasi , magazinel ve kaotik bir karmasaya donusmesi veya bilincli olarak donusturulmesidir.

    ingiliz asilli anne ve baba orta sinif bir tatil icin portekiz'in ufak bir sahil kasabasina gidiyor ve cocuklari uyutup yirmi dakika da bir kontrole gitmek uzere restaurana girip yemek yiyor , bir sonraki kontrolde üç yaşında kızlarınin kacirildigini farkediyorlar.
    olaya siyaset , medya , herkes dahil oluyor ve konu git gide sapkinlasiyor.
    konu bununla kalmiyor ingiliz aile basin kuklasi haline donusup tum medya ile ilgi odagi haline geliyorlar.
    ısin ilginci pop star muamelesi goren aile cocuklari'nin kacirilmasini ya bilincli ya da bilincsiz "showtime reality live"( muge anli ile tatli sert'in globali) hikayesine donusturuyor.

    milyon dolarlik arkadaslar edinip ozel jetler ile ulke ulke dolasip sacmaliyorlar ki konu en bastan portekiz polisinin ihmakarligi , ailenin dangalakligi yuzunden on uc yilda cozulemiyor.

    bu durum internet'in yeni yeni hayatimiza gectigi teknoloji ile cokta tanisamadigimiz tarihlerde ikibin yedi de gerceklestigi icin ( cevrede bir tek kamera , bir tek kayit alabilecek teknoloji yok) , portekiz polisinin is yapamamasi akabinde ingiltere polisinin ultra sacmalamasina bir kacirilma vakası kurban gidiyor.

    ana , baba bu arada potansiyel supheli , cunku en bastan ihmalkarlik soz konusu.ulan yamuklar cocuk kayip sen halen basina poz derdindesin elindeki bez bebekle ustelik, zaten bu ayri mesele bir de ultra samimiyetsiz ve tuhaf bir aile mccainler.

    edit warning = bu olayi pizzagate tarzindaki teorilere kurban gittigini dusunen bir arkadasimiz olmus.2016 editi cakmiş , pizzagate gibi bir skandali polisi baska yone ceken yalan teori olarak tanimlamis ustelik.ilk entry ! pizzagate acaba bir teori mi , teori oldugunu kanitlayan anti tezin mi var , al sana 2019 edit epstein olaylarinda sonra emin misin ? teori olduğu , fake news haberlerine inandiğindan mı? yoksa güvenilir buldugun fbı suclulari yakalar dizisi izleyicisi misin?
    pizzagate uluslararasi bir child porn sebekesine parmak basti , wikileaks ten sizdi ve ansizin vanilla web( buz daginin gorunen ve bizlerin kulladigi internet yuzu ) dedigimiz google arama motorlarinda ayni anda twitter ' da " fake news " denilip , sulandirip ustu kapatildi hem de konuya seni bile yalan haberlere sinirlendirecek bir algi calismasi ile birlikte .peki dusundun mu teori degil de ya gercekse.
    bu arada burada bas bas kendi ulke gerceklerine "gercekler ortada" diye bagiran super sosyalist hilarici = ilerici trolleri pizzagate skandalini sahte haber olarak yorumladi.bu super aklama nereden geliyor acaba, merak icindeyim.
    butun bunlari geciyorum , maccain davasindaki robot resimlerin podesta ve alfanso kardeslere birebir benzerligine ne demeli? bu tesaduf degil mi ? .epstein , ingiliz kraliyet iliskisine ne diyeceksin? bu da mi komplo teorisi ? adam kraliyet haklarini birakti , bu durum da mi teori peki ????

    sonuc = kayip cocuk madeleine ihmakarlik yuzunden on uc yilda halen kayip, aile de bu yillarin coca colasi netfliximizde belgesel yani popcorn oldu.ya aile suclu bu iste ya da saglam bir teorinin dogrulugunu ispatlayan bir kayip vakasi.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap