7 entry daha
  • seaboard blocks adlı keyboardunu stüdyoma eklediğim enstruman üreticisi. direkt okkalı modelini almadan önce denemek ve biraz da meraktan aldım ve ne yazık ki ilk izlenimlerime göre pek kullanışlı değil.

    yani bütçeniz kısıtlı ve stüdyo/çalışma alanınızda başka bir klavyeniz yoksa başlangıç olarak önermem. novation veya akainin 25 tuşlu modellerini bu zımbırtıya derhal tercih ediniz. hele ki geleneksel piyano/keyboard tuşlarına alışıksanız bunun yüzeyi ve tuşlarının hissi tamamen abuk gelebilir ki bana geldi. bir de 24 tuşlu yani 2 oktav son c (do) tuşunuz yok. sebebi de iki seaboardu birleştirdiğinizde notalarınızın saçma sapan olacak olması (a# b c c c#).

    ancak kaşarlaştıysanız* ve biraz da paranız varsa/benim gibi şekilci ve deneyciyseniz keyif de alabilirsiniz. bluetooth ile dizüstü bilgisayarınız hatta telefonunuza bağlanıp müzik yapabilmek hoş. al babacım koş starbucks'a belki ilham gelir*.

    bir süre daha kullanacağım olmazsa camdan aşağı fırlatacağım sanırım. ilerleyen süreçteki deneyimler bu entry'e eklenecektir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap