2 entry daha
  • iddianin ne kadar dogru oldugunu zaman gosterecek, bu skandalla anladik ki 3 yil boyunca emeklileri, iyi niyetli insanlari son derece basarili bir sekilde somuren orgutun yaptiklari bile durup dururken ortaya serilebiliyor. dolayisiyla ozbek'in bu skandala ne kadar batip batmadigi da illa ki cikacaktir ortaya.

    bu aksam sureyya'yi hic gormedim, bilmem tarzi mesajlar atmis ozbek, ancak twitter'da su tweeti gordum: link. salim ile sureyya'nin ayni kisi oldugunu bilmedigini iddia ediyor ama temmuz 2019'da ayni masada yemek yemis sureyya ile. gel de inan dediklerine. hakkinda kimse konusmasin diye herkesi de dava acmakla tehdit ediyordu attigi en son tweetlerde.

    bu arada gokhan ozbek nigde'de mi oturuyor, neden nigde'de banka hesabi acmis? eger sozde yardim ettikleri koy okullari nigde ilindeyse ve o hesap da o okullara yardim etmek isteyen insanlari kandirmak icin acilmissa uc maymunu oynayarak ya da savcilik kendisi hakkinda sorusturma acmadan magdurum da magdurum diye gidip salim camurdan hakkinda sikayetci olarak siyiramaz kendini bu skandaldan, ya da siyiramamali diyelim.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap