8 entry daha
  • bir daha asla kullanmayacağım uygulama!

    tam taşınacağımız gün bir sürü sorun ile karşılaştık bir de üstüne aptal yerine konduk. ben sabah saat 9 da gelmelerini bildirmişim, ekip liderini aradığımda bana öğleden sonra geleceklerini ve başka bir evin eşyaları ile birlikte bizimkilerin de taşınacağını söyledi. böyle bir durumdan tabii ki haberimiz yoktu. daha da güzeli şöyle, biz şehirlerarası nakliye istedik, ve eşyalarımızın ertesi gün elimizde olacağını taşınacağımız gün öğrendik. neyseki taşınacağımız şehirde kalacak evimiz vardı yoksa cidden bomba olacaktı.

    ben rahattasin.com u arayıp bunu sorduğumda önce inatla bize bunu belirttiklerini söylediler. sonra biz bir eski konuşmaları dinleyelim geri dönelim dediler. geri döndüklerinde şunu duyduk kendilerinden " e ödemeyi ertesi gün alacağımızdan sizin anlamış olmanız gerekirdi teslimatın ertesi gün olacağını, zaten şehirler arası(ist-ank) aynı gün teslimat mümkün değil" ben zaten her hafta hobi olarak taşınıyorum, bunları biliyorum bir de üstüne müthiş anlaşılır konuştukları için anlamak zorundayım. ama onlar detaylı bilgi vermek zorunda değiller...

    bu macerada, günün kahramanı nakliye şirketinden serhat bey ve ekibi oldu. neyseki kendisi erkene çekti ve dedikleri saatten önce geldi çok anlayışlı ve kibardı.. ancak rahattaşın ekibi sağolsun bize bir sürü eksik bilgi verdi ve üstüne üstten üslupları ve arayıp bir özür bile dilememeleri tuzu biberi oldu. bir daha asla kullanmayı düşünmüyorum kimseye de tavsiye etmiyorum.

    edit: imla
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap