3 entry daha
  • yaklaşık 11 yıldır tanıdığım berber değil dostum ve arkadaşım. o da bana müşteri değil saç traşı/kesimine gelen bir dostu/samimi arkadaşı gözüyle bakar ve öyle de davranır.

    şuandaki yerini açalı 3 sene oldu takriben ve berbere değil de güvendiğiniz ve sevdiğiniz, ayrıca çok rahat ettiğiniz bir arkadaşınıza gidiyormuşsunuz hissi verir.

    yollarımız şişli'deki bir berber dükkanında çalışıyorken bir tanıdığım sayesinde kesişmişti. herkesin hayatına kimse karışamaztabii ama sizi tanıdıkça çalıştığınız, bulunduğunuz ortama göre uygun kesim yapar.

    hafif bir inatlaşması yaşayabiliriz kendisiyle ama bu gayet sevgi ve saygı çerçevesindedir, mutlaka günceller kendini ve son trendlere göre "bunu bence değiştirelim, bir sonrakinde farklı bir kesim yapalım, bu model sana gitmez artık, bu enseyi şu tipler kullanıyor senin klasına uygun değil" gibi önerilerle gelir, bazılarına rahatsızlık verebilir işine karıştırmayan gibi biri diye, ama beni iyi tanıdığı için orta yolu buluruz her zaman ve tabir-i caizse ürün çok başarılı çıkar her seferinde.

    berber dayamasıgibi şeylerle karşılaşmayacağınız, hoş sohbet, bol kahkaha, kaliteli iş ve güzel müzik için her ay takvimime özenle işlerim.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap