• final editi :

    arkadaslar en sonunda karsi taraftan donus alabildim. kendisi derdimin para oldugunu, kendi biletini de iptal ettigini -ki sistemden girdim baktim bilet iptal edilmemis- falan soyledi.

    ben de en basinda derdimin para olmadigini lakin yaptiginin basitlik oldugunu, buraya yazdigim gibi eger biletini iptal ediyorum diye beni arasa sesimi cikarmayacagimi ayni sekilde yazdim. hesap numarasi istediginden dolayi hesap numarami da yazdim ve kendisinden gelecek olan parayi, daha once yapmis oldugum elazig bagisina ekleyecegimi ilettim.

    sonuc olarak mevzu kapandi.

    edit bilmem kac :

    basligi ilk actigimda sinirden bazi seyleri eksik/sacma yazmis olabilirim. ozur dilerim bu benim hatam.

    mevzuyu tekrar malum sahsa anlatir gibi daha once hic entry yazmamis gibi yaziyorum.

    eski kiz arkadasim ile beraber seyahat etmek icin ucak bileti aldik. ben kiza parayi nakit olarak elden verdim, kiz kendi kredi karti uzerinden odemeleri gerceklestirdi.

    biletler :
    iptal edilmis biletim
    onun halen iptal edilmemis bileti
    ikimizin birlikte aldigi biletler

    bugun bileti kontrol etmek icin anadolujet firmasinin sayfasina girdigimde biletimi goruntuleyemedim ve bunun uzerine firmayi aradim. kendileri biletimin iptal edildigini ve ucretin iadesinin gerceklestirdigini bildirdi.

    turna.com firmasini aradigimda da kendileri bilgiyi dogruladi, lakin bileti satin alan sahsin kendi biletini iptal etmedigini belirtti.

    benim pesinde oldugum asil mevzu; benim bilgim dahilinde olmadan firma biletimi nasil iptal edebilir ? hadi diyelim iptal ettin, bana neden bilgi vermiyorsun ? ayrica, bileti iptal eden kisiyle ilgili nasil bir yaptirim uygulatabilirim ya da yol izleyebilirim ? cunku ortada planlanmis bir seyahat var ve bunun iptal edilmesinden yirmi gun sonra sans eseri kendim ogreniyorum olayi.

    gercekten soyluyorum, -ki bunu mesaj atan bikac arkadasa da soyledim- beni arayip dese ki "senin biletini iptal ediyorum" agzimi acip tek kelime laf soylemezdim.

    asagida oh olsun diyen bi yazar da var ekran goruntusunu de buraya birakiyorum o yazarin, olur da siler ve kacarsa diye.

    programi birlikte yaptik. bana herhangi bir bilgi vermeden iptal etmis biletimi. olayi buraya tasimaktaki amacim sadece fikir almak. bu gune kadar ben de sovmuyordum lakin su an burada soven arkdaslardan daha cok sovuyorum buna emin olabilirsin. umarim benzer bi kazik da sana girer.

    asagida kizin baskalariyla neler yapabileceginden bahseden andaval yazarlara da sesleniyorum ki bikac tanesinin ekran goruntulerini de aldim olur da siler kacarlarsa diye - ornek- kiz istedigi kisiyle istedigi yere gitsin, istedigini de yapsin bu da umurumda degil.

    son olarak;
    ben sadece hakkimi nasil arayabilirim bunun derdindeyim. para pul falan umurumda degil.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap