• 14 şubat 2020 tarihinde yedi arkadaş izmir girne burger king şubesinden 230tl tutarında sipariş verdik.

    siparişimiz geldiğinde double texas smokehouse burger menünün paketlerde olmadığını görünce yemeksepeti ile eksik ürünümüz için yazıştık.

    sonrasında bizi arayarak gelip gelmediğini sordular, gelmediğini sadece bu ürünün eksik olduğu belirttik. bana telefondaki kadın hamburgeri anlatıyor, hanımefendi double texas smokehouse'un neye benzediğini biliyoruz, sadece o eksik geldi, kurye arkadaşla gönderebilir misiniz diye rica ettik.

    bu sırada arkadaşlar yemeye başladılar...

    bize söylenen şeyi aynen aşağıya yazıyorum:

    "eksik kalan ürünü size verebilmem için size göndermiş olduğum diğer ürünleri almam gerekiyor."

    ben de anlamayıp tekrar sordum? ürünlerin kutularını mı istiyorsunuz anlayamadım dedim.
    ayni zaman da diyorum ki ayni olayi siz yasasaniz biri size boyle dese ne dersiniz? orasini sen karistirma demesi de ayri bir guzel tabi.

    hayır size hamburger göndermemiz için diğer ürünleri toparlamamız gerekiyor dedi.
    bunu söyleyen burger king müdürü bu arada. kendisine müşteri hizmetlerinde daha önce çalıştığımı, 200 tlnin üzeri verilmiş siparişimiz için küçük hesaplara düşmeyeceğimizi, diğer firmalarda bu gibi olaylar yaşandığında direk eksik ürünleri gönderdiklerini açıklamamıza rağmen direttikçe diretti beyfendi en sonunda haram olsun diyerek telefonu kapattım.

    sonrasında sözlü tartışma yaşandı ve tekrar yemeksepetine bize yapılan terbiyesizliği
    bildirmek için canlı yayına bağlandık. bana az önce 15dk asla ürün gönderemeyeceğini söyleyen firma, yeni hamburger gönderebileceğini söyledi.

    ben de bunca yaşanan gerginlikten sonra gelen hamburgerin artık içine mi tükürürler,çöpten ürünle mi doldururlar bilemeyeceğim için ürünü artık istemediğimi, bunun yerine sadece hamburgerin iadesi istedim. bir de salak gibi diyorum ki sprite geldi sadece hamburgerin iadesini istiyorum.

    gururlu firma ürün iadesi yapar. yapmadılar arkadaş yapmadılar.

    sonrasında yemeksepetinden bir anda siparişiniz iptal edilmiştir araması geldi, tam yorum yapacağım konuyla ilgili, siparişim geçmiş kısmından silinmiş!

    alt tarafı bu güzel sevgi dolu günde arkadaşlarla buluşup eğlenecektik rezalet üstüne rezalet yaşadık

    edit: güzel yazar arkadaşlarım elinizi vicdanınıza koyun gruptaki herkes çalışan insanlarız, oyun oynayacağız, akşam 8'de geldikten sonra mangal mı yapalım lütfen rica ediyorum elinizi vicdanınıza koyun hiç mi fastfood yemediniz

    edit2: yedi kişiyiz demişim menüler yaklaşık 30tl civarı? ne kadar fiyat çıkması gerekiyor. zaten hamburgeri tam gönderselerdi aramayacaktık bizden fotoğraf isteselerdi gönderirdik onu teklif etmediler ürünleri geri istediler. bu konuyu yemeksepetine söylediğimizde canlı destekte çalışan beyfendi de saçmalık olduğunu söyledi. ama bazıları kingden daha kingçi.

    edit3: sipariş gelince yemeye başlayan arkadaşlar eleştirilmiş arkadaş ne yiyip ne içiyorsunuz? güne tinerle mi başladınız.

    edit4: gercekten cok acayip kurye yemeyi getirdiginde paketi karsisinda acip urunleri saymis yazarlari gosteriyor yersen :)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap