2 entry daha
  • kendime farklı farklı hobi alanları bulmayı çok seviyorum. amigurumisinden profesyonel resmine, mozaikten çiniye yedi kocalı hürmüz misali maymun iştahlılık sergim var hatta. oturma odasında ara ara açıyorum sergiyi.

    geçen dedim ki neden kendime eşofman dikmiyorum? o an bir gaza geldim, kursa yazıldım. gömleğimin yakasına, pantolonumun paçasına papatya işlediğim için kendimden beklentim had safhadaydı. o işler öyle olmuyormuş ama önce onu öğrendim.

    yine de öyle güzel ki... yamuk dikişli eşofmanım var mesela, kol kısmını dar aldığım bir bluzum var. evdeki herkes benim diktiğim eşofmanı giyiyor, üstelik etiketi yok onların çünkü ben diktim. evdekilere de bunu vurguluyorum hep, ben diktim çünkü.

    bazen yeni şeyler de keşfedebiliyorum üstelik. mesela bugün kalkınma planımda "bu seferki hatasız olacak." başlığı altında yer alan, sahiden de sıfır hata ilerlediğim, büyük emek verdiğim tişörtümün son kolunu dikerken overlok makinesinde sırt kısmını da dikmişim. sonra sökünce orada koca bir yırtık oldu. üzülmedim tabi hiç, sonuçta hanginizin kışlık olmasına rağmen sırt dekolteli tişörtü var ki?? ama benim artık var.

    21.yüzyıl aldatması, her şeye anında sahip olma çılgınlığına karşı yamuk dikişli eşofmanım ve sırt dekolteli kışlık tişörtümle savaşıyorum şu an. etiketsizler üstelik. ben diktim çünkü.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap