3742 entry daha
  • askerlik hizmeti yapmış erkekler küçük türkiye'yi görür. her cins insanı bir araya koyup belirli bir süre bu insanlarla zoraki bir iletişim halinde olmak zorunda kalırsın. eroinmanı da var, aşiret ağasının oğlu da var. babası eve kuma getireni de var, 9 kardeş olmayı savunanı da var. hırsızı da var, türkçe konuşamayan da var. allah kitap peygamber 5 vakit namazı ile dine bağımlısı da var. her cins her kesimden insan var. askerlik hizmeti bittiğinde esas askerlik şimdi başlıyor denir. işte o esas askerlik, askerlik hizmetinin devamı, yani bu program. bu programda her türlü cinsi erkekli kadınlı görüyorsun.

    5 çocuklu kocanın, 2 çocuklu yengesini kaçırıp çocuklarını tarlada mevsimlik işçi olarak çalıştırıp hayatını devam ettireni de var, oğlunu tüfekle öldüreni de var. 2 çocuğu olup kocasına ciğerini veren kadını 19 yaşında kızla aldatıp hamile bırakanı da var, 30 sene önce bitmiş ilişkiyi yeniden başlatıp 3 çocuğunu ve karısını bırakıp 30 sene önceki aşkını yaşamaya gideni de var. 50 sene önce yokluktan annenin 2 çocuğu birilerine verip evlat edindiren daha sonra 3. çocuğun bu 2 kardeşi bulmak için müge anlıya geleni de var. sosyal medyadan tanıştığı adama kaçan 3 çocuk sahibi kadında var. çiftlik bank'taki vurgunu anlatmak için gelen mağdurların hala çiftlik bank sistemini savunup mehmet bey diyen, 30 bin lira kaybedip helali hoş olsun diyeni de var.

    bu program türkiye'dir.

    debe editi : bu program yıllardan beri var. bu kadar saçmalığı daha önceki senelerde izlemiyor, ülke ne kadar cahil ne kadar eğitimsiz diyordum.

    programı son birkaç aydır youtube üzerinden kesit kesit takip ediyorum. bu programı bu ülkede yaşayanların izlemesi gerekiyor. neden biliyor musunuz? bu program türkiye'nin sadece sizin mahallenizden ibaret olmadığının göstergesi. belki iyi bir çevrede büyümüşsünüzdür, belki sokağınızda suç yoktur refah seviyesi yüksek bir yerdesinizdir, eğitimli ve maddi durumu iyi bir aile dolayısıyla iyi imkanlara sahipsinizdir. lakin türkiye'nin sadece sizin mahallenizden, ailenizden, çevrenizden olmadığı, televizyonu açtığınızda haber kanallarında siyasetçilerin birbirine laf sokması, youtube/vine videolarından, araba kazalarından, sokaktaki insanın birini bıçaklamasından olmadığını bu programla görüyorsunuz. türkiye'nin gerçek yüzü burası. ne kadar eğitimsiz ve cahil olduğumuzun resmi. akrabaya tecavüzün neredeyse her gün olduğu bir program.
17613 entry daha
hesabın var mı? giriş yap