8750 entry daha
  • gidişat aynı 2011e döndü. bütün takımlar el ele verdi. o sene de bjk kendi sahasında ferrarinin gördüğü saçma sapan kırmızı kart ve penaltıyla maçı fbye vermişti. hele gs, yeni stadındaki ilk derbisinde, emreyle her gün beraber olan ardanın maça girmesiyle son derece şaibeli şekilde maçı eliyle fbye vermişti. bu sene birbirlerinin altına yatamazlar hepsi iddialı çünkü.

    türkiyede iddiası yokken maç kazanabilecek karakterdeki tek takımı olarak başlığın sahibini rahatlıkla söyleyebiliriz. 2010 yılında, urfada gömülen fbyi, 2 hafta sonra hiç iddiası yokken, lider girdiği son haftada hakeme rağmen, şampiyonluktan ederek, statlarını yaktıran, bir sonraki sene ise şike yaptıran tkaım olarak, bu sene de ortalığı karıştıracağı kesin. 2010 yılında, gs dene takımın, son maçtan 2 hafta önce bursaya karşı full savunmayla 0-0 bebarere kalarak sevgilisi fbyi liderliğe getirdiğini tekrardan hatırlatalım.

    sonra demişti aziz başkanımız adnan polata, bu trabzonun önünü kesmemiz gerek, hepimizi siker sonra, elele verelim. bunları iyi okursanız, ülkenin tek tabanca takımı trabzonspor olduğunu rahatlıkla anlarsınız. yani şartlar değiştiğinde, cephleşme başladığında her zamn yalnız kalan takımdır.

    bu sene tecrübeli, eski yıllarda yaptığı hataları yapmıyor, kelebek kanat çırpmasını dahi sorgulayarak 2011i yaşamak istemiyor. çünkü ülkedeki hiçbir kuruma güvenmiyor. tabii ki daha güçlü 2011'den. bunu gören kahpeler ise el ele konumdan, kucak kucağa konuma geçiyor. hiç merak etmeyin, hepinize yeteceğiz!
5466 entry daha
hesabın var mı? giriş yap