1426 entry daha
  • aslında çok basit olan meramımızı, sürekli sizi kısa süre içerisinde arayacağız demek sureti ile 6 farklı müşteri temsilcisi aracılığı ile anlatamadığımız çiçek sepetine biz de farklı kanallarla yazarsak belki anlatabiliriz dedik.

    derdimiz şu ki 128708965 sipariş numaralı verdiğimiz çiçek elimize ulaştığı gün itibari ile sürekli yapraklarını döktü ve inanılmaz derecede böceklendi. biz de çiçek sepetinin internet sayfasında da yer aldığı gibi iade hakkımız olan 14 gün içerisinde iade işlemimizi gerçekleştirelim istiyoruz. bize önerdikleri gibi indirim kuponu, yeni çiçek, çikolata istemiyoruz. kaçıncısı olduğunu hatırlayamadığımız müşteri temsilcisinin iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz dedikten sonra iade kodu istediğimizde bizi başka başka temsilcilere aktarmaları ve gün sonunda "çok geç kalındığı için" iade yapamayacağımızı söylemeleri çiçek sepetinin bizi oyalamaya çalıştığını düşünmemize sebep oldu.

    sadece çiçek sepetinin bize ayıplı ürün gönderdikten sonra takındığı umursamaz tavrı dile getirelim istedik, seni de şikayet sayfası gibi kullandığımız için kusura bakma sözlük.

    ciceksepeti.com
    ciceksepeti2
    ciceksepeti3
    ciceksepeti4
1244 entry daha
hesabın var mı? giriş yap