1600 entry daha
  • japon devlerinin 90’lı yıllarda ki kalite ve sorunsuzluk algısının artık günümüzde ciddi madana anlamını yitirdiğini görüdüğümden beri bu markalara verilen yüksek fiyatları zaten kınıyorum.

    ikinci el piyasası olarak, evet ciddi manada eski model araçlar bile inanılmaz yüksek fiyatlara satıcı ve alıcı buluyor. ne diyelim serbest piyasa, kimseye karışamayız. ülkenin ekonomik durumu ve vergi sistemi yüzünden neredeyse tüm fiyatlar aldı başını gitti. model olarak şahsi fikrime gelicek olursak size bir alman konforunu sunamaz. ayrıca parçaları hiç de öyle ucuz ve ekonomik değildir. japon parçalarını bazen öyle yüksek fiyatlardan bulursunuz ki ben neye biniyorum diye kendinizi sorgularsınız. sorunsuzluk algısına gelince de teknoloji biraz şans işidir. ne olursa olsun aynı üretim bandından çıkan ürünlerin bile kalitesi tamamen sizin şansınıza bağlıdır. çok iyi bakarsınız ama umulmadık saçma bir arıza da açabilir veya dağ bayır demez, dip gaz takılırsınız başınıza hiç arıza açmayadabilir.

    biliyorum biraz uzun konuşuyorum. fakat en temel mesele otomobil alırken sizin için en uygun ve işlevselliği en yüksek olan hangisiyse onu alın. kalbinizin sesini dinleyin efendiler.
934 entry daha
hesabın var mı? giriş yap