6 entry daha
  • amerikan deniz kuvvetlerini ilgilendiren suclari inceleyen bir birimin ba$indan gecenleri anlatan dizidir.
    dizideki ba$lica karakterler, bulunduklari rolu oldukca uc noktalarda surdururler ki bu da diziye keyif katan bir ozelliktir.

    diger kriminal ara$tirma dizilerindeki "hoop $imdi kicimdaki kili bu spektroplasmagravyotore sokuyorum ve $uphelinin dedesinde iktidarsizlik var mi yok mu ogreniyorum" tarzi abuk ve teknoloji otesi sacmaliklar yok denecek kadar azdir. o yuzden gercege daha yakin ve cicili bicili animasyonlardan ziyade diyalog ve aksiyona dayanan bir tatta olan dizidir.

    dizi karakterlerini kisaca taniyacak olursak -ki bu spoiler degildir;

    agent gibbs: ekibin ba$idir, a$mi$ bir karizmasi bulunan bu ak sacli patronumuz bazi acilardan erdener abi'nin televizyonda vucut bulmu$ halidir. diger yandan, yere bakan yurek yakan modunda, 30 ya$ uzeri hanimlari bir baki$iyla kendisine hasta edebilen, ajanlarina bagirip cagirmaktansa, kizdiginda onlari gormezden gelmeyi yegleyen er ki$idir. gerektiginde ayi gibi adamlari ala$agi edebilir.

    agent dinozzo: ekibin "gibbs gibi" olmaya cali$an ancak devasa egosu, etrafindakilere muziplik yapmasi ve 8 gun 25 saat hatun pe$inde ko$masi sebebiyle buna ula$amamaktadir. ekibin gibbs'ten sonra ikinci kidemlisi olan bu elemanimiz fazla laubali gozukse de i$ini iyi yapmaktadir.

    agent todd: kendi halinde, taviz vermeyen feminist modunda olsa da, gecmi$te kirdigi cevizler dizi ilerledikce gun i$igina cikan siradan gorunumlu hatundur. abby ile kafa kafaya verip dinozzo'yu da zaman zaman i$letmektedir. surekli dinozzo ile didi$ir.

    agent mcgee: bu ekibe sonradan katilan caylaktir. kendisinin mit mezunu oldugunu vurgulamayi sever, eblek gorunumlu olsa da saman altindan su yurutur, enteresan bir $ekilde hatunlarla arasi iyidir. todd ve ozellikle dinozzo zaman zaman bu caylagi cileden cikartsalar da, ba$a cikmasini becerir.

    abby: adli tip bolumunun bilgisayar dehasi, sapina kadar gothic takilan hatun ki$idir. kiyafetleri ve makyaji ile konuyla alakali er ki$ilerin ba$ini dondurebilir -hatunun seyir defterine ek: benimki donmedi.

    ducky: adli tip doktorudur. uzun ve dizi karakterlerine gore slklcl ancak bize gore bilgi dolu konu$malar yapar. i$inin eridir. bir de ciragi vardir diziye sonradan katilan ama daha cok figuran rolundedir bu yeni arkada$.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap