7 entry daha
  • filmi seyretmeden önce bildiğim şey; bi hastane var, yıllardır kapalı ve günün birinde üç beş dallama bu hastaneyi temizlemek, onarmak için toplaşırlar. bir haftada süreleri vardır. sonra garip şeyler olmaya başlar ve olaylar gelişir.. evett seyredeceğimiz filmin böyle bir konuya sahip olduğunu bilince insan şöyle şeyler düşünmeden edemiyor; şimmdii bu beş kişi hastaneye dalar, sonra olay bir perili ev hikayesine dönüşür. kesin yıllar yıllar önce burda biri öldürülmüştür, onun ruhu intikam almak için geri döner ve içerdeki adamların ağzına sıçar falanda filan..
    ama film ilerledikçe görüyoruz ki, ulan hepinizin götünü uçuklatmaya geldim diyen bir hayalet filmi değil bu. zırt diye çıkan bir gözle ya da ürkütücü bir yüzle karşılaşmasakta, korkutucu bir bokluk var ortada.. gösterip vermeyen bir bokluk bu.. karakterlerin hepsinde bir haltlar olabileceğini düşünüyorsunuz, ama son ana kadar göt olan hangisi tam da emin olamıyorsunuz. hatta bu heriflerin dışında, başka kişilerin ya da cinlerin perilerin de olaylarda parmağı olabilir. en nihayetinde sonunda anlıyoruz durumu..
    geneli dışardan bakıldığında bile ürkütücü olan binada geçen film, başarılı ses ve görüntülere de sahip olunca, amacına ulaşıp bünyeye hoş bir gerginlik hissi yaşatıyor. bu tür filmlerden hoşlanıyorsanız bi deneyin..
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap