151402 entry daha
  • insanlar tuhaf geliyor anlayamıyorum madem yalnızsın hemcinsin ile vakit geçirmek de istemiyorsun. o halde neden yeni insana kapını açmıyorsun? yanımdan yürüyüp geçiyorsun, veya kalkıp gidiyorsun, belki hayatının insanıyım bilmiyorsun.. garip bir durum.
    her önüne gelenle de olmaz tabii, güvenemezsin ama tanımadan nereden bileceksin güvenip güvenemeyeceğini?

    bilemiyorum sözlük, dışarıda kimse kimseye, kimseyle fazla samimi olmuyor. sonucunda da insanlar böyle yalnızlıktan acı çekiyor.
    bazıları yüzüme bakmıyor onları devamlı gittiğim mekan veya işyeri ise aynı black mirror dizisindeki gibi yokmuş gibi görüyorum. bazıları bir elimin parmağını geçmez yaşanmışlıklarımız var.
    ama sürdüremedik, sürdüremedim ne kadar güzel, zevkli ve hoş vakit geçirsekte maddi ve manevi olarak çıkmaza girdim. bitirmek zorunda kaldım.
    anlatmak, yazmak bile zor geliyor..

    mesela diyelim seks yapıyorsunuz bu ona yeterli gelmiyor mu diye çıkmaza ruminasyona giriyorsunuz, günlerce bu durumu yaşıyorsunuz.. muhteşem bir azap.. hele hele seks gibi zevkli bir yaşanmışlık üzerine ise.
    yapmayın lütfen. herkesin bir kalbi ve duygusal bir durumu vardır bunu kırmaya paramparça etmeye hakkınız yok. insan gibi alın karşınıza durumu açıklayın kabul ediyorsa kim karışır, kime ne?
    artık görüşemeyiz siktir git deyin yani.. zor mu?
119378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap