7 entry daha
  • eskiden sözleşme gereği trt'nin de yayına ilişkin hakları olduğu için, özetlerin içinde olmayan tereddütlü pozisyonlar olduğu zaman, veya pozisyonların farklı açısı istendiği zaman trt o pozisyonları istiyor ve yayınlayabiliyordu. bu sezon öyle bir durum olmuyor, trt sadece özette verilen görüntüleri kullanabiliyor. bu da ligin ve algının dizaynına ilişkin şüpheler doğuruyor.

    önermemi en yakın zamandaki ve yakın takip ettiğim maç olduğu için örneklendireyim (bulabildiğim görüntülere link ekledim) , mesela beşiktaş - trabzonspor maçında

    1. boatengin pereira'ya hareketi

    https://twitter.com/…tatus/1231301659650904065?s=19

    2. lens'in yaklaşık 57.dakikalarda novak'ın ayağına basması, (görüntü bulamadım)

    3. yine lens'in doğan'a kontrolsüz hareketi,

    https://twitter.com/…tatus/1231328122756325376?s=19

    4. yaklaşık 70.dakika civarında kendi attığı topa hareketlenen ekuban'ın son adam olan ruiz tarafından engellenmesi. (görüntü elimde var ama yükleyemiyorum)

    5. yine ilk yarıda sosa'nın 3 kişi arasından topu atıp, kendi geçemediği, faul verilmeyen pozisyon (hatta sosa hakeme eliyle kendimi atmam mı lazım gibilerinden hareket yaptı, görüntü yok, anımsanması için detaylandırıyorum)

    bu pozisyonları özetlerinde göremedik. verdiğim örneklerden yanlış anlaşılma olmasın lütfen, beşiktaş'ın da benzer pozisyonları olmuş olabilir. belki de algıda seçicilik yapıyorum trabzonsporlu olduğum için, bunlar benim aklımda kalanlar.

    diğer taraftan fenerbahçe - galatasaray maçının 2.yarısını tam olarak izledim. onyekuru'nun 2 tane karşı karşıya pozisyonu özette yokken saçma sapan serdar - falcao pozisyonu özette var.

    kısacası, bu düzenle bu sezon çok sıkıntılı olaylar yaşamamız muhtemel.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap