• trailer

    birlikte ekip olarak oynamak isteyen arkadaslari bekleriz
    https://discord.gg/kbqsksr - 18/8/20 link yenilendi

    activision'in raven software'a yapimini biraktigi, 10 mart 2020'de piyasaya surulecek olan f2p battle royale oyunudur.
    oyun apex legends gibi surpriz bir sekilde piyasaya surulecek ve asil amaci piyasadaki battle royale oyunlari ile uzun sure yarismak olacaktir.
    duyduguma gore akillarinda her sene cikacak call of duty oyunu ile icerikleri bir tutmak var. mesela bu sene ekim gibi black ops geldiginde black ops ile ilgili bir harita ve kozmetikler gibi.kisacasi oyunu hep canli tutacaklar. ayrica bu, call of duty'nin son battle royale oyunu olacak.

    suraya bir kac oyun ici bilgi birakayim

    - daha oncede soylenildigi gibi map cok buyuk. blackout mapinin uc kati ve eski mapler olacak. terminal, scrapyard, overgrown, broadcast gibi.
    - oyun bedava. call of duty modern warfare 2019 olmasina gerek yok. crossplay olacak.
    - 150 kisi olacak. solo, duo ve trio.
    - loot sadece silahlardan ibaret. silah eklentileri yok. sadece supply droplardan eklentiler gelecek.
    - caniniz azaldiginda otomatik dolacak. can basma, bandaj, medkit vesaire yok. sadece medical syringe var. regeneration'i hizlandiriyor.
    - ıki adet oyun modu olacak. warzone ve plunder. plunder modunda oldugunuzde tekrar oyuna gelebileceksiniz ve amaciniz oyun ici para kazanmak olacak.
    - atlarken hangi bolgeye atladiginiz 3d text ile ekranda gozukecek.
    - zirh sistemi battlefield firestorm ile ayni olacak. armor plateleri bulmak oldukca kolay olacak. 3 armor plate, her plate ekstra 50 can verecek. uzerinizde 5'e kadar plate tasiyabileceksiniz.
    - oyun ici araclar: atv, suv, helı, cargo, truck ve tag rover.
    - map icindeki bolgeler: dam, miltary base, quarry, airport, tv station, storage town, superstore, boneyard, train station, hospital, downtown, stadium, lumber, farmland, prison (gulag), park, port, promenade east and west, hills.
    - elinizde tabanca ile dogacaksiniz.
    - bir oyuncu oldurdugunuzde oyuncunun loot'u yere sacilacak. bir canta veya inventory sistem yok. her sey yerde olacak.
    - ping sistemi olacak.
    - oldugunuzde diger olen oyuncularla ufak bir mapte 1v1 atacaksiniz. kazanan oyuna donecek. siz 1v1 oynarken arkadaslariniz sizi izleyebilecek, hatta arkadasiniz sizi izliyorsa rakibe tas atabilecek, konsantrasyonunu bozmak icin.
    - arkadasinizi revive etme sureniz 5 saniye olacak.
    - oyunda iki adet killstreak precision airstrike ve uav. bunlari oyun ici para ile "buy station"lardan satin alabileceksiniz. bence suanda tek sorun bu gozukuyor. som cembere kadar killstreak'i kullanmayip son cemberde spamleyebilirler.
    - oyun oldukca hizli, 10-12 kill almadan kazanmak zor deniyor.
1114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap