4 entry daha
  • ey erkekler,

    öncelikli olarak unutmayın ki: (bkz: regl/@atay)

    sonrası çok zor değil. önce saygı duyun. sevgi ile yaklaşın. onlar ki bizim analarımız, onlar ki bizim çocuklarımızın anası.

    bir kısım biyolojik devinimin, fizyolojik etkisini yaşayan bu kişiler saygı duyulası kişilerdir. özellikle, başlamaya yakın davranışları değişecektir. atlatmanız gereken gün ilk gündür. o gün acının doruk noktasıdır. belki ikinci güne de yansıyabilir. unutmayın, zamanı tutun. yaklaşık 5 gün sürer ve her ay 5-7 gün geriye kayar.

    düşünmeye çalışın; normalden 3-4 santim daha geniş bir mide (taş gibi olmak suratiyle), hassaslaşmış göğüsler (ve onlar da büyüyor 2-3 santim kadar) ve hassaslaşmış bir ruh...

    olay sadece biyolojik birşeyin fiziksel etkisi değildir. kendileri bile farkında olmasalar da, aslında üretkenlikleri doruktayken, bunu meyvesiz sonuçlandırmak, her üreyebilen potansiyel annenin, kırılgan ve saldırgan olmasını doruk noktaya getirir. yaşayan organizmaların ilk amacı var olmaktır, sonra varlığını devam ettirmek... bu şansı, kanlı bir karışım ile dışarı atmak, pek bir ters kaçar metabolizmaya.

    bu süre zarfında, tatlı sözcüklerle daha anlayışlı davranmak, onları çok mutlu edecektir. zaten duygusal olarak tavan yapmış karşı cinslerimizi, üzmenin de mutlu etmenin de en kolay olduğu dönem bu zamandır. kutsal bir zamandır aslına bakarsanız. yani günahlarınızdan arınmak için de bu dönemi kullanbilirsiniz, sorunlarınızdan kurtulmak için de... tersi de mümkündür, işleri bok edip hem kendisini hem kendinizi beter derecede üzebilirsiniz...

    not: bütün ay başındaki bayanlar için bir adet çikolatalı,fıstıklı, krokantlı, muzlu, olmadı üzerine dondurmalı, kaymaklı, ballı bir pasta.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap