6 entry daha
  • yillarca odtu in$aat muhendisliginde yapi mekanigi ana bilim dalinda dersler veren, ancak israrla, derste, atletizm anlatirkenki heyecan ve $evkten cok uzak bir anlatim tarziyla ogrencileri baydigi yetmezmi$ gibi, bir de bu eziyeti, taviz vermez bir uslupla blok ders yapmakta inat ederek ve buna direnen ogrencilerle kavga ederek ikiye katlayan akademisyen.

    normal $artlar altinda, ogrencilerle pek diyalog kurmaz, yuzu gulmez, soguk bir insandir, hatta derslerde bile goz temasi kurmaz. sadece, atletizmle ilgisi olan ogrencilere yakinlik gosterir. mesela, bu tanima uyan milli disk atici bir arkada$, odasina gidip laf arasinda kirdigi rekorlardan bahsedince, yuzunde guller acmi$ ve "herhangi bir derste sorunun olursa, cekinme gel" diyerek babacan uslubunu nihayet di$a vurmu$tur.

    komple sporcuymu$ gibi bir izlenim verir: kampuste, kar-ki$ demeden, ekurisi polat gulkan hoca ile ko$ar, toprak sahada umitsizce pas istemekten helak oldugu ogle arasi maclarinda oynar ve bazen de sirtinda kayak takimlariyla yapi mekanigi lab'ina cikagelir. spora olan meraki kadar yapi mekanigine ilgi gostermediginden olsa gerek, yillar yili, dr. unvaniyla derslere girmi$tir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap