3 entry daha
  • millete anlata anlata bitiremedigim ve lakin kendimi hep onuncu koyde, eski kafali etiketiyle buluvermeme sebep olmus basit ve genel gecer kurallarin nihayet sesini duyurabilen birileri tarafindan yazilmis halidir.

    hemsire! aska inansan da inanmasan da, bu dunyada hala koppek gibi birilerinin pesinden giden insanlar, o karsi cins ugruna gelmis gecmis butun planlarindan seve seve feragat edip sirf onunla olabilmek icin tepin tepin tepinenler yok mu? var anacim, var. (cogu seversen kovalarsin sevilirsen kovalanirsin kuralina -eheh boyle de terbiyeli bi insanim- kurban gidiyor ama, bu konumuzun disinda simdi)

    o zaman demek ki nedir olay?

    - iliskiye hazir degilim
    - cok sik gorusmek taraftari degilim
    - ben ozgurlugume duskunum
    - herkes kendi hayatini yasamali, iliski dedigin boyle olur, ne fedakarligi?
    - evlenmeyi dusunmuyorum

    gibi beyanatlarin gercekten de anlami "he's just not that into you - size o kadar da bayilmiyor"dur. nitekim erkek veya kadin asiksa, uluslararasi bir sempozyumun hummali hazirliginda bile kendini bi iliskiye hazir ve hatta hevesli buluverir, onu gormedigi anlarda cani sikilir ve yaptigi her iste "o da burda olsa simdi.." diye hulyalara dalar, ozgurluk konseptini tekrar degerlendirip sizin yaninizin en buyuk ozgurluk olduguna karar veriverir, size gore programini degistirmekten mutluluk duyar, kendisi teklif eder bunu ve asla herkes yolundan gitsin gibi guttirik savlarla cikmaz karsiniza(akli ermez ki asiksa oyle seye) ve son olarak da evlenmeyi oyle bir dusunur ki siz bile sasarsiniz.

    rica ederim dikkat edelim mazeretlerin uzandigi yerlere. asik birini nerde gorseniz tanirsiniz, siz bile, emin olun.

    hem bak bu sefer sex and the city'nin senaryo danismanlari tarafindan yazilmis.
170 entry daha
hesabın var mı? giriş yap