2 entry daha
  • ak parti'nin 18 yıllık günahlarını, bir grup siyasetçinin mezhepçi siyasetleri ve çekişmeleri nedeniyle hayatını kaybetmiş milyonlarca insanın vebalini sıfırlayan bir kahramanlık destanıdır.

    ak parti'ye bizleri ortadoğu'daki kavgaya taraf yaptıkları için teşekkür etmeliyiz. iyi ki büyüklerimiz emevi camisi'nde namaz kılmaya yeltenmişler.

    iyi ki suriye savaşı sonrasında türkiye'nin demografisini değiştireceği açık olan göç gerçekleşmiş.
    iyi ki 5 milyon geleceksiz göçmen, hali hazırda açlık kavgasının ortasında milyonlarca genç işsiz genç varken ülkemize konuk olmuşlar.
    iyi ki suriyeli göçmenlere vatandaşlık verilmesi gündemde.

    siha'lar her şeyi sıfırlar.
    tekrar edelim; siha'lar her şeyi unutturur.
    tüm günahlardan iki tane retorikle sıyrılabilirsiniz.
    iki hikayeyle insanlar açlığı, geleceksizliği, 20 yıllık hukuksuzlukları, özelleştirmeleri, istifa eden bakanları unuturlar.

    atatürk'ün yurtta sulh, cihanda sulh prensibi meğerse boş bir iddiaymış. meğerse zaferi getiren sonuna kadar gitmek, risk almak demekmiş.

    edit : siha'lar meselesi bir partinin propaganda malzemesi olarak ele alınıyordu. itiraz etmek istedim.
    mühendislerimizi, emeği geçen işçilerimizi, devletin içerisinde arge projelerine katkıda bulanan, fon ayıran, gelişimleri için zaman veren yöneticileri tebrik ve teşekkür ediyorum. her devletin çabaladığı gibi türkiye cumhuriyeti devleti de kendisini koruyacak önlemleri almalıdır. gerekli atılımları yapmalıdır.
    öte yandan ak parti = devlet algısını kabul etmiyorum. ak parti bir siyasi partidir. diğer siyasi partilerden bir farkı yoktur.
    şayet bir siyasi partiyse ki öyle, eleştiriyi de ona göre kabul etmelidir. kendisine gelen eleştirileri devlete yapılmış bir eleştiri gibi kabul edemez. kimse ak parti'nin politikalarını desteklemek zorunda değil.
    onlarca yanlış yapıldı ve yapılan bir doğruyu her şeyi unutturacak bir şey gibi sunamazsınız. türk milletinin vergileriyle finanse edilen kazanımları yalnız kendi siyasi çıkarlarınız için kullanmazsınız.
    iktidardan düştüğünüzde devlet dağılacakmış gibi algı yaratıyorsunuz, ikinci olarak da bu ülkenin bütün kazanımlarını kendinize mal ediyorsunuz. bu vatanseverlik gibi gelmiyor bana.
    türkiye ak parti'den önce de vardı, ak parti'den sonra da olacaktır.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap